Manchester United cere 85 de milioane pentru transferul lui De Gea. Unde poate ajunge spaniolul

Ionut Neamţu    Claudiu Surmei   
în Manchester United
25/11/2018, 13:23
Manchester United cere 85 de milioane pentru transferul lui De Gea. Unde poate ajunge spaniolul GALERIE FOTO
Manchester United îl pune pe lista de transferuri pe De Gea

David De Gea nu dă semne că ar avea de gând să îți prelungească înțelegerea cu Manchester United, astfel că “diavolii” îi vor activa clauza care prevede prelungirea contractului până în 2020, pentru a-l putea pune pe lista de transferuri la vară. Presa din marea Britanie anunță că oficialii de pe Old Trafford i-au stabilit suma de transfer la 85 de milioane de euro. Juventus Torino este interesată de portarul spaniol și ar putea înainta o ofertă.

Suma cerută este una uriașă pentru un jucător aflat în ultimul an de contract, însă este o măsură pe care Manchester United a luat-o știind că cei care îl vor cumpăra pe De Gea vor fi mult mai siguri în apărare. Pe lângă Juventus, de serviciile lui De Gea se mai interesează și PSG, însă francezii s-ar putea lovi de regulile de fair-play financiar, care nu le-ar putea face posibil transferul. Juventus nu se contruntă cu problemele parizienilor și preferă să facă o investiție serioasă, în loc să mai aștepte încă un an pentru a-l lua liber de contract.

Manchester United îl pune pe lista de transferuri pe De Gea

Surse apropiate clubului din Torino susțin că oficialii italieni își fac deja calculele pentru momentul în care vor înainta oferta de transfer pentru De Gea. Englezii știu că spaniolul nu prea mai este interesat să continue pe Old Trafford, motivele fiind forma slabă a echipei din Premier League, relația rece cu tehnicianul Jose Mourinho și dorința pentru o nouă provocare. Un lucru este sigur: Manchester United vrea o sumă uriașă pentru a-l vinde pe De Gea, mai precis 85 de milioane de euro.

David De Gea a fost cumpărat de Manchester United de la Atletico Madrid în vara lui 2011 cu suma de 25 de milioane de euro. Portarul a jucat în 332 de partide pentru diavoli. A primit 333 de goluri și a ținut poarta intactă în 122 de meciuri.

Închide ×