Sport

Haos la Manchester United: 16 jucători pot părăsi clubul în vară. Ce se întâmplă cu Ronaldo și Pogba

Manchester United ar putea pierde la finalul actualului sezon 16 jucători, din varii motive – le expiră contractele sau nu mai vor să joace pe Old Trafford. Pe listă se află și Cristiano Ronaldo și Paul Pogba.
07.03.2022 | 17:10
Haos la Manchester United 16 jucatori pot parasi clubul in vara Ce se intampla cu Ronaldo si Pogba
ADVERTISEMENT

Manchester United trece prin momentele dificile în Premier League, după ce a fost învinsă cu 4-1 de Manchester City în etapa a 28-a din campionat, dar problemele cauzate de jucătorii aflați la final de contract care sau nu vor să mai joace pe Old Trafford sunt mult mai mari.

Manchester United riscă să piardă 16 jucători. Unul dintre ei este Cristiano Ronaldo

Vedeta echipei, Cristiano Ronaldo, vrea să plece de la Manchester United dacă echipa nu se califică în Liga Campionilor. Iar acest lucru este greu de realizat, cu 10 etape înainte de finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

Manchester United este pe locul 5, cu 47 p, la unul de Arsenal, dar are trei meciuri în plus. West Ham este pe 6, la 2 puncte de „diavoli”, iar Tottenham United ocupă locul 7, cu 42 de puncte și 25 de meciuri.

Dar Ronaldo nu este singurul care ar putea părăsi Manchester United, scrie thesun.co.uk. La rândul lui, Marcus Rashford se gândește să plece de la clubul englez, fiind nemulțumit că nu este folosit mai mult de managerul Ralf Rangnick.

ADVERTISEMENT

Situația lui Mason Greenwood este în continuare incertă, după ce atacantul a fost suspendat pe termen nedeterminat din cauza anchetei la care este supus, fosta iubită acuzându-l de viol, agresiune fizică și chiar amenințări cu moartea.

Patru jucători ai lui Manchester United, printre care și Paul Pogba, sunt la final de contract

Lucrurile nu stau deloc bine nici în ceea ce îi privește pe Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata și Edinson Cavani. Toți aceștia sunt la final de contract și pot pleca în vară fără ca Manchester United să ia vreun ban pe ei dacă nu-și prelungesc înțelegerile.

ADVERTISEMENT

Anthony Martial este împrumutat la Sevilla, iar unul dintre primele lucruri pe care le-a spus când a ajuns la echipa spaniolă a fost că nu vrea să se mai întoarcă pe Old Trafford.

Dean Henderson este al doilea portar din lot, dar vrea să ajungă la o echipă la care să joace, deoarece s-a săturat să fie rezerva lui David de Gea. Diogo Dalot sau Aaron Wan-Bissaka va pleca sigur, deoarece ambii se lupră pentru a fi titulari pe postul de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Manchester United are mai mulți jucători împrumutați, dar niciunul nu vrea să revină pe Old Trafford

Donny van de Beek a fost împrumutat pe 31 ianuarie la Everton și a prins, deja, 4 meciuri. Este un motiv suficient să nu vrea să revină al Manchester, în condițiile în care în 2 ani a jucat pentru „diavoli” 50 de meciuri, dintre care doar 27 în Premier League.

De asemenea, contractul lui Phil Jones expiră la sfârșitul sezonului viitor. Tocmai a revenit după o accidentare, dar și-a pierdut postul de titular în centrul apărării.

Alți patru jucători sunt împrumutați, Brandon Williams, Andreas Pereira, Facundo Pellistri și Tahith Chong și toți ar dori să revină pe Old Trafford doar ca adversari. În total, Manchester United ar putea pierde 16 jucători la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: