Alexis Sanchez a stârnit furtuna pe Old Trafford! De Gea, primul care s-a revoltat

premier league, david de gea, manchester united, alexis sanchez, jose mourinho

Abia venit pe Old Trafford, internaţionalul chilian Alexis Sanchez agită apele la Manchester United. Portarul David De Gea vrea o consistentă mărire de salariu pentru a rămâne.

Alexis Sanchez a fost marea lovitură a iernii pe Old Trafford. Chilianul sosit de la Arsenal a fost convins să ia direcţia către Old Trafford în loc de Manchester City, ca urmare a faptului că i s-a promis cel mai mare salariu din Premier League, 500.000 de euro, depăşindu-i categoric pe greii echipei din acel moment, De Gea, Ibrahimovic şi Pogba.

Jose Mourinho a câştigat un jucător exponenţial, dar a pierdut complet liniştea din vestiar. Pentru că senatorii de drept de la United nu suportă ideea ca un nou venit să fie de departe cel mai bine plătit jucător, faţă de David De Gea, care a sosit încă din 2011 pe Old Trafford.

Sanchez a tulburat rău apele la Manchester United

Şi tocmai portarul diavolilor este cel mai revoltat dintre jucătorii din vestiarul lui United. El are un salariu de 210.000 de euro saptămânal şi pentru a rămâne ar fi vrut o mărire la 300.000 de euro, în condiţiile în care, pentru a treia oară consecutiv, Real Madrid şi-a anunţat intenţia de a-l transfera vara viitoare pe titularul naţionalei Spaniei.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Acum De Gea, pentru a continua la Manchester, şi-.a mărit pretenţiile. Contractul lui expiră vara viitoare, dar nu va mai sta nici un minut dacă nu va avea săptămânal 375.000 de euro. Şi este limpede că acesta este doar începutul şi curând alte nume grele din echipa lui Jose Mourinho vor emite acelaşi pretenţii.