Fotbal intern

Manchester United, din nou interesată de Dennis Man: “În capul listei”

08.09.2018 | 19:15
Manchester United din nou interesata de Dennis Man In capul listei

Manchester United din nou interesată de jucătorul celor de la FCSB, Dennis Man. Presa din Italia scrie despre echipele care îl doresc pe fotbalistul de la clubul lui Gigi Becali, printre care se numără United, Anderlecht şi AS Roma.

După ce Gigi Becali a solicitat sume de transfer uriaşe, italienii au titrat că se aşteaptă mai multă deschidere din partea conducerii:

Manchester United din nou interesată de Dennis Man

”În vară, Monchi a făcut o încercare de a-l transfera, dar clubul român a refuzat propunerea. ”Capitolinii” ar putea încerca să-l tenteze din nou, în ianuarie, chiar dacă rămâne o competiţie acerbă pentru el. United rămâne în capul listei, în timp ce Anderlecht stă la rând. Următoarele săptămâni sunt fundamentale, Roma şi United se gândesc la jucător, dar aşteaptă deschidere din partea clubului care-l deţine”, scriu cei de la asromalive.it.

Manchester United din nou interesată de Dennis Man! Jucătorul de la FCSB în meciul de fotbal cu FC Botoșani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfășurat pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, duminică 2 septembrie 2018.
Manchester United din nou interesată de Dennis Man! Jucătorul de la FCSB în meciul de fotbal cu FC Botoșani, din cadrul Ligii 1 Betano

Gigi Becali recunoştea că are o anumită strategie atunci când discută despre posibilitatea de a-l vinde pe Dennis Man: “Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Dennis Man. Nu a fost o ofertă oficială. M-au întrebat dacă îl dau cu 14 milioane de euro şi le-am zis că nu. Eu am cerut 30.000.000 de euro. Vorbeam ieri cu cineva şi i-am zis că mă rog să rezist ca să nu îl vând pe Dennis Man.

O să vină şi 20 de milioane de euro, o să vină şi 30.000.000. Vreau să văd dacă o să rezist să nu îl vând. Cred că o să cedez dacă primesc acum o ofertă de 20 de milioane de euro, dar peste 6 luni nu îl mai dau pe banii ăştia. Sunt tatonări momentam. De un transfer al lui Dennis Man putem să vorbim abia peste doi ani. A jucat bine. Nu avem ce să discutăm acum. Declaraţiile mele fac parte dintr-o strategie, toate meciurile echipei sunt monitorizate”, declara patronul FCSB.

A fost dorit şi în Bundesliga

Vasile Miriuţă dezvăluia recent că a fost întrebat de reprezentanţi ai cluburilor mari din Germania despre Dennis Man. Acum, când Dennis Man a reintrat în vizorul lui Manchester, rămâne de văzut ce se va întâmpla. “Man a demonstrat că are valoare, pe mine chiar m-au întrebat despre el echipe mari din Germania. Mari, mari de tot! Nu are rost să dau numele. M-au întrebat ce jucător e, le-am spus ce am văzut, ce cred. Rămâne de văzut, pentru că e un jucător în creștere. 100% s-ar potrivi în Germania. Are viteză, driblează bine, marchează, s-ar potrivi. Stă chiar bine și fizic, dar știți cum e, jucătorii noștri se confruntă cu probleme fizice afară. Dar n-ar fi o problemă în Germania, pentru că te pun rapid la punct cu pregătirea fizică”, spus Miriuță.

Dennis Man are 20 de ani și a venit la FCSB în toamna anului 2016 de la UTA Arad. Jucătorul este cotat de site-urile de specialitate la 2.200.000 de euro și este văzut de Gigi Becali drept cel mai bun produs de export al clubului.