Sport

Manchester United, fără căpitan în derby-ul cu Liverpool! Decizia radicală luată de Erik ten Hag: „Am vorbit cu liderii”

Manchester United are ocazia să spele rușinea începutului de sezon. „Diavolii” primesc pe Old Trafford vizita rivalei Liverpool, iar Erik ten Hag a luat măsuri radicale pentry derby-ul de diseară.
22.08.2022 | 16:56
Manchester United fara capitan in derbyul cu Liverpool Decizia radicala luata de Erik ten Hag Am vorbit cu liderii
Manchester United, fără căpitan în derby-ul cu Liverpool! Decizia radicală luată de Erik ten Hag: „Am vorbit cu liderii”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Manchester United are un început catastrofal de Premier League. În primele două runde, cea mai titrată echipă din Anglia a pierdut cu modestele Brighton (1-2) și Brentford (0-4). Acum, „diavolii roșii” se pregătesc să primească vizita rivalei Liverpool, iar căpitanul Harry Maguire va fi lăsat în afara primului „11”.

Manchester United, gata să își revină chiar la derby-ul cu Liverpool. Planul conceput de Erik ten Hag

Etapa a treia din Premier League se încheie cu cel mai tare derby din fotbalul englez, Manchester United – Liverpool. Partida se joacă pe Old Trafford și va începe la ora 22:00. Niciuna dintre cele două formații n-are un început strălucit de sezon.

ADVERTISEMENT

Nici Man United și nici Liverpool nu au bătut pe nimeni în campionat. „Diavolii roșii” au zero puncte după eșecurile cu Brighton și Brentford, în timp ce „cormoranii” au remizat cu Fulham (2-2) și Crystal Palace (1-1).

Managerul gazdelor a analizat situația dificilă prin care trece echipa sa și crede că fotbaliștii lui Manchester United trebuie să își îmbunătățească rapid atitudinea. Olandezul a luat deja o măsură drastică.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor de la talkSPORT, ten Hag nu îl va titulariza în derby pe căpitanul Harry Maguire, aspru criticat de fani pentru numeroasele prestații slabe.

„Când atitudinea echipei nu este bună, de multe ori lipsesc liderii pentru că ei sunt cei care trebuie să dea un exemplu și să meargă în față. Acesta este un punct la care trebuie să lucrăm.

ADVERTISEMENT

Lucrez mereu cu un grup de lideri, nu cu un jucător anume. Am vorbit cu liderii despre această problemă. Nu trebuie să fie jucători cu experiență, dar avem un grup de bază care trebuie să fie un exemplu și să-și asume responsabilitatea.

Acesta este, de asemenea, un proces. Lucrăm la asta, am început acum câteva săptămâni și trebuie să îi dăm timp”, a declarat Erik ten Hag, înainte de Man United – Liverpool.

ADVERTISEMENT

Cât cere Ajax pentru a îl lăsa pe Antony să plece la Manchester

După ce l-a achiziționat pe Casemiro, Manchester United vrea să spargă banca pentru încă un brazilian. „Diavolii roșii” forțează transferul lui Antony (22 de ani).

Extrema dreaptă e cotată de transfermarkt.com la 35 de milioane de euro, dar Manchester United a oferit în schimbul său nu mai puțin de 90 de milioane de euro. Ajax nu este de acord și vrea 100 de milioane de euro pentru Antony, care a marcat 24 de goluri și a dat 22 de assist-uri în cei doi ani petrecuți la Amsterdam.

ADVERTISEMENT