Sport

Manchester United – FC Barcelona 2-1, retur în play-off-ul pentru optimile Europa League. Portarul de la Sevilla, bătaie cu un fan la Eindhoven! Video

Vezi aici Manchester United - FC Barcelona în format LIVE stream. Meciul se joacă joi, 23 februarie, de la ora 22:00, în returul play-off-ului pentru optimile Europa League.
23.02.2023 | 23:30
Manchester United  FC Barcelona 21 retur in playofful pentru optimile Europa League Portarul de la Sevilla bataie cu un fan la Eindhoven Video
ADVERTISEMENT
23-02-2023
21:30

Dmitrovic, altercație cu un suporter olandez

Portarul echipei FC Sevilla, Marko Dmitrovic, a fost protagonistul unui moment uluitor la meciul din deplasare cu PSV Eindhoven, din manșa secundă a play-off-ului pentru oiptimile de finală ale Europa League.

Jucătorul sârb a fost atacat de un suporter olandez intrat pe teren care a încercat săi- aplice un pumn în față. Dmitrovic a avut prezență de spirit și s-a ferit, iar apoi l-a apucat de gât pe fanul turbulent, l-a pus la pământ și ș-a imobilizat.

Portarul Sevillei a fost ridicat de pe ultrasul violent de coechipieri și de câțiva jucători de la PSV. Suporterul a fost preluat de forțele de ordine și scos de pe teren.

”Un fan m-a atacat. Îmi imaginez că era supărat pe rezultatul echipei sale, dar cred că era și un pic nebun sau beat. L-am oprit până a venit securitatea. Eram furios pentru ce s-a întâmplat, astfel de lucruri nu trebuie să aibă loc. Sper să fie pedepsit.

O să tac pentru că nu i-am făcut ce voiam cu adevărat să-i fac. Din fericire, mă bucur că am știut unde era și că l-am oprit. Dacă cineva mă atacă, mă voi apăra. PSV este un club grozav și cu siguranță îl va pedepsi”, a declarat Dmitrovic, la finalul întâlnirii.

23-02-2023
19:59

Rezultatele ultimelor meciuri din returul play-off-ului de Europa League

Vezi aici cele mai importante faze

  • Manchester United – FC Barcelona 2-1 (Fred 47, Antony 73 / Lewandowski 18 pen.) (tur 2-2)
  • Union Berlin – Ajax 3-1 (Knoche 20 pen., Juranovic 44, Doekhi 50 / Kudus 47) (tur 0-0)
  • Rennes – Șahtior Donețk 2-1, 4-5 la loviturile de departajare (Toko Ekambi 52, Salah 106 / Belocian 119 aut.) (tur 1-2)
  • AS Roma – Salzburg 2-0 (Belotti 33, Dybala 40) (tur 0-1)

Echipele cu roșu s-au calificat în optimile de finală.

23-02-2023
19:21

Manchester United - Barcelona 2-1 (Fred 47, Antony 73 / Lewandowski 18 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Manchester United învinge Barcelona, scor 2-1, într-un meci nebun cu răsturnări de situație și ocazii uriașe la ambele porți, și se califică în optimile Europa League.

Min. 73 – GOOOL Manchester United!!! Apărarea Barcelonei a blocat două șuturi ale englezilor, dar nu a mai avut ce face la execuția superbă a lui Antony, care a înscris cu un șut din unghi la colțul lung.

Min. 47 – GOOOL Manchester United!!! Englezii profită de o așezare defectuoasă a defensivei catalane, Bruno Fernandes îi pasează lui Freed și brazilianul marchează cu un șut de la 17 metri.

Min. 18 – GOOOL Barcelona!!! Catalanii au primit penalty cu ajutorul VAR după ce Brunos Fernandes l-a tras în careu pe Balde. Lewandowski a înscris de la 11 metri, dar De Gea a atins mingea și a fost aproape să pareze lovitura.

Min. 3 – Bruno Fernandes scapă singur cu Ter Stegen, dar șutul acestuia este blocat cu piciorul de portarul german.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Manchester United – Barcelona.

  • Manchester United: De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw – Casemiro, Fred – Bruno Fernandes, Weghorst, Sancho – Rashford. Rezerve: Heaton – Antony, Dalot, Elanga, Garnacho, Lindelof, Maguire, Mainoo, Malacia, McTominay, Pellistri, Sabitzer. Antrenor: Erik ten Hag.
  • Barcelona: Ter Stegen – Kounde, Araujo, Christensen, Balde – De Jong, Busquets, Kessie – Raphinha, Lewandowski, Sergi Roberto. Rezerve: Pena, Tenas – Jordi Alba, Marcos Alonso, Casado, Ansu Fati, Eric Garcia, Torre, Torres. Antrenor: Xavi Hernandez.
23-02-2023
17:47

Rezultatele primelor meciuri din returul play-off-ului de Europa League

Vezi aici cele mai importante faze

  • Midtjylland – Sporting Lisabona 0-4 (Coates 21, Pedro Goncalves 50, 77,Gartenmann 85 aut.) (tur 1-1)
  • FC Nantes – Juventus 0-3 (Di Maria 5, 19 pen., 78) (tur 1-1)
  • AS Monaco – Leverkusen 2-3, 3-5 la loviturile de departajare (Ben Yedder 19 pen., Embolo 84 / Wirtz 13, Palacios 22, Adli 58) (tur 3-2)
  • PSV Eindhoven – FC Sevilla 2-0 (L. de Jong 76, Silva 90+5) (tur 0-3)

Echipele cu roșu s-au calificat în optimile de finală.

Joi, 23 februarie, au loc partidele din returul play-off-ului Europa League, învingătoarele urmând a se califica pentru faza optimilor de finală, care se va juca imediat, în două manșe, în  următoarele două săptămâni, în așa fel încât la momentul sferturilor de finală să ajungă concomitent toate cele trei competiții europene intercluburi. Ca și în tur, duelul Manchester United – FC Barcelona, continuat de la scorul de 2-2, eclipsează toate jocurile din această fază din Europa League.

Manchester United – FC Barcelona se reia de la scorul de 2-2, în returul play-off-ului pentru optimile Europa League

Manchester United – FC Barcelona este din avion partida vedetă a play-off-ului pentru optimile Europa League, iar interesul pentru retur este acum enorm după ce pe Nou Camp catalanii au salvat cu greu un punct. Pe Old Trafford se va da o bătălie epică, demnă indiscutabil de o finală de Champions League, nu de un play-off oarecare în Europa League.

ADVERTISEMENT

Este clar cel mai așteptat meci, pe care îl vor difuza în direct televiziuni din peste o sută de țări, dar în afara sa mai există și alte meciuri extrem de palpitante, precum Union Berlin – Ajax, care pleacă de la 0-0, AS Monaco – Leverkusen, francezii impunându-se în Germania, pe final, cu 3-2 , AS Roma – Salzburg, italienii cedând cu 1-0 în Austria, și FC Nantes – Juventus, un neașteptat 1-1 la Torino.

Joi, 23 februarie

ora 19:45

  • Midtjylland – Sporting Lisabona (tur 1-1)
  • FC Nantes – Juventus (tur 1-1)
  • AS Monaco – Leverkusen (tur 3-2)
  • PSV Eindhoven – FC Sevilla (tur 0-3)
ADVERTISEMENT

ora 22:00

  • Manchester United – FC Barcelona (tur 2-2)
  • Union Berlin – Ajax (tur 0-0)
  • Rennes – Șahtior Donețk (tur 1-2)
  • AS Roma – Salzburg (tur 0-1)

Cine transmite la TV Manchester United – FC Barcelona, singurul joc televizat din returul play-off-ului pentru optimile Europa League

Sunt foarte multe meciuri interesante în returul play-off-ului pentru optimile Europa League, în afară de cireașa de pe tort numită Manchester United – FC Barcelona, dar, din păcate Europa League și Conference League, au fost achiziționate în exclusivitate pentru România de trustul Pro și doar Pro TV și Pro Arena pot transmite partide în direct.

ADVERTISEMENT

Pro TV nu și-a exercitat la niciun meci din această fază acest drept, iar Pro Arena nu poate oferi decât un joc de la ora 19:45 și altul de ora 22:00. Din fericire dubla manșă a CFR Cluj cu Lazio a căzut cum nu se putea mai bine, la ore diferite cu marele meci Manchester United – FC Barcelona și astfel, ca și în tur, veți putea fi martori live de la ora 22:00, la încleștarea titanilor de pe Old Trafford.

  • ora 22:00 Manchester United – FC Barcelona (PRO Arena)

Disputa de pe Old Trafford, Manchester United – FC Barcelona, domină tot programul meciurilor din returul play-off-ului pentru optimile Europa League

Evident, toate privirile vor fi ațintite, ca și în tur, la meciul doi dintre Manchester United și FC Barcelona, care pleacă de la scorul de 2-2, un scor care nu mai avantajează pe nimeni, pentru că regula golului în plus în deplasare a fost abolită de UEFA. Ambele echipe vor să meargă mai departe, dar există ceva probleme de lot, mai serioase pentru Xavi Hernandez.

ADVERTISEMENT

Erik ten Hag este fără danezul Eriksen, fără compatriotul său olandez Van de Beek, iar foarte aproape de a fi și ei out, așteptându-se răspunsul medicilor, sunt Antony, Martial și Maguire. Catalanii sunt rupți la mijloc, unde cele două pistoane foarte tinere lipsesc. Gavi e suspendat pentru o etapă, iar Pedri s-a accidentat. Out rămâne și atacantul francez Ousmane Dembele.

Union Berlin vrea să scrie istorie în Europa, Leverkusen crede în remontada la Monte Carlo

Un alt meci extrem de interesant și de deschis oricărui rezultat este cel de la Berlin, dintre Union, la prima ei participare în cupele europene, și unul dintre monștrii sacri din fotbalul european, Ajax Amsterdam, cu sumedenie de trofee, inclusiv europene, în vitrină. A fost 0-0 în tur, cu gol nevalidat de VAR germanilor și cum Ajax are și destule absențe Union Berlin viseză la o calificare istorică în optimi.

Tot o echipă din Bundesliga este implicată și la Monte Carlo, unde AS Monaco vine după o victorie smulsă în ultimele secunde la Leverkusen, cu scorul de 3-2, în meciul cu cele mai multe goluri din turul play-off-ului pentru optimile Europa League. Cei de la Leverkusen spun că au forța și capacitatea de a se impune în Principat și fie de a continua cursa, fie de a decide totul în prelungiri sau la lovituri de departajare.

ADVERTISEMENT