Bombă la Manchester, aproape de hotelul jucătorilor de la United!

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/03/2018, 13:34
Bombă la Manchester, aproape de hotelul jucătorilor de la United! GALERIE FOTO

Manchester United încearcă să obţină ăn returul cu FC Sevilla biletele pentru sferturile de finală ale Champions League. O misiune doar aparent uşoară, pentru că returul se joacă pe Old Trafford şi începe de la 0-0, dar în realitate dificilă, pentru că ultimele rezultate ale andaluzilor cu echipe engleze sunt foarte bune.

Jose Mourinho a dat indicaţii jucătorilor săi să se prezinte la unul dintre cele mai luxoase stabilimente din Manchester, Lowry Hotel, în după-amiaza zilei de luni. După examenul foarte greu de sâmbătă, trecut cu brio, 2-1 cu Liverpool, Mou a decis să lase duminica liberă elevilor săi.

Manchester United – FC Sevilla. Jucătorii au avut o zi liberă

Care, venind la hotel abia spre orele amiezii au fost scutiţi de momentele de panică produse în jurul prânzului chiar în apropierea hotelului, situat într-o zonă centrală a oraşului. Un perimetru aflat la câteva sute de metri de locaţia jucătorilor a fost îngrădit de poliţie, ca urmare a unei alarme legate de descoperirea, cu prilejul unor săpături, a unei bombe din timpul celui de-al doilea război mondial.

Geniştii sosiţi la faţa locului au liniştit spirtele, precizând că dispozitivul nu mai era funcţional, deci nu exista pericol pentru cei care se aflau în zonă. Totuşi, perimetrul a rămas închis timp de câteva ore şi a fost redat circulaţiei cu puţin timp înainte de a începe să sosească la hotel jucătorii lui Mourinho.

Ştirea MOMENTULUI

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.