Mino Raiola mai pregăteşte o afacere! Vrea să-l ducă pe Icardi la Manchester United

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/02/2018, 20:09
Mino Raiola mai pregăteşte o afacere! Vrea să-l ducă pe Icardi la Manchester United

Mino Raiola a lucrat în ultimul timp foarte bine cu Manchester United, iar impresarul olandez ar putea să mai perfecteze o afacere. Mauro Icardi este impresariat de Wanda Nara, care îi este şi soţie, însă Raiola încearcă să dea lovitura şi să-l semneze.

Conform presei din Italia, impresarul olandez vrea să intermedieze o afacere între Manchester United şi Inter pentru a-l convinge pe internaţionalul argentinian să-i devină client. În tot acest timp, Wanda încearcă să negocieze o prelungire a contractului cu formaţia din Milano.

Raiola a adus cinci jucători pe “Old Trafford”

Soţia lui Mauro Icardi încearcă să ajungă la o înţelegere prin care atacantul de 24 de ani să câştige şapte milioane de euro pe sezon la Inter. Internaţionalul argentianian mai are contract până în vara anului 2021 cu formaţia de pe “Giuseppe Meazza”.

În ultimele sezoane, Mino Raiola i-a adus pe Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitarian sau Alexis Sanchez la Manchester United. Mauro Icardi s-a transferat la Inter în vara anului 2013, de la Sampdoria, echipă care a primit 13 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Ştirea MOMENTULUI

Rakitic îi “înţeapă” pe francezi. “Au marcat patru goluri, doar trei ale lor”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.