Mino Raiola mai pregăteşte o afacere! Vrea să-l ducă pe Icardi la Manchester United

manchester united, mino raiola, mauro icardi, old trafford

Manchester United şi Mino Raiola, unul dintre cei mai cunoscuţi impresari din lumea fotbalului, au încheiat mai multe afaceri profitabile în trecut. Agentul încearcă să mai dea un lovitură şi să-l aducă pe Mauro Icardi pe "Old Trafford".

Mino Raiola a lucrat în ultimul timp foarte bine cu Manchester United, iar impresarul olandez ar putea să mai perfecteze o afacere. Mauro Icardi este impresariat de Wanda Nara, care îi este şi soţie, însă Raiola încearcă să dea lovitura şi să-l semneze.

Conform presei din Italia, impresarul olandez vrea să intermedieze o afacere între Manchester United şi Inter pentru a-l convinge pe internaţionalul argentinian să-i devină client. În tot acest timp, Wanda încearcă să negocieze o prelungire a contractului cu formaţia din Milano.

Raiola a adus cinci jucători pe "Old Trafford"

Soţia lui Mauro Icardi încearcă să ajungă la o înţelegere prin care atacantul de 24 de ani să câştige şapte milioane de euro pe sezon la Inter. Internaţionalul argentianian mai are contract până în vara anului 2021 cu formaţia de pe "Giuseppe Meazza".

În ultimele sezoane, Mino Raiola i-a adus pe Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitarian sau Alexis Sanchez la Manchester United. Mauro Icardi s-a transferat la Inter în vara anului 2013, de la Sampdoria, echipă care a primit 13 milioane de euro în schimbul jucătorului.