Pogba e istorie pe Old Trafford. Pe cine vrea Mourinho în locul lui

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
25/03/2018, 12:07
Pogba e istorie pe Old Trafford. Pe cine vrea Mourinho în locul lui GALERIE FOTO

Două dintre numele grele de la Manchester United au ajuns la ultimul stadiu al unor relaţii glaciale. Managerul Jose Mourinho şi internaţionalul francez Paul Pogba, cel mai scump transfer din istoria clubului, 105 milioane euro în vara lui 2016, nici măcar nu se mai salută, iar orice mesaj este intermediat de secundul Rui Faria.

O situaţie care nu are cum să facă bine nici echipei de pe Old Trafford, nici naţionalei Franţei. De altfel, selecţionerul cocoşului galic, Didier Deschamps şi-a mărturisit public îngrijorarea privind situaţia unui fotbalist fundamental al Franţei.

A pus ochii pe doi jucători de la Real Madrid

Din punctul de vedere al antrenorului Jose Mourinho Pogba are bagajele făcute. De altfel, a şi anunţat conducerea clubului că din vară trebuie pus pe lista de transfer, iar din banii obţinuţi să fie apoi cheltuiţi pentru cumpărarea unor jucători care pot îmbunătăţi valoarea lotului.

Pe lista portughezului se află doi jucători de la Real Madrid, de care Mourinho susţine că ar avea mare nevoie. Unul este fundaşul Raphael Varane, celălat mijlocaşul Toni Kroos. Pogba costă 200 de milioane, deja agentul său, Mino Raiola, îi caută o nouă destinaţie. Varane şi Kroos la un loc valorează maxim 170 de milioane.

Închide ×