Sport

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Ronaldo. Numele surpriză de pe lista „diavolilor”

Starul portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, ar putea să o părăsească în vară pe Manchester United, iar înlocuitorul ales este atacantul lui Juventus, Paulo Dybala.
18.04.2022 | 18:23
Manchester United ia gasit inlocuitor lui Cristiano Ronaldo Numele surpriza de pe lista diavolilor
ADVERTISEMENT

Starul portughez al lui Manchester United a reușit să marcheze 21 de goluri și trei assist-uri în 34 de meciuri în acest sezon în Premier League și Champions League.

Cristiano Ronaldo ar putea pleca de pe Old Trafford la finalul sezonului

Cristiano Ronaldo tocmai a reușit un hattrick pentru Manchester United, însă atacantul de 37 de ani are șanse mici să mai rămână la echipă și din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Potrivit tuttomercatoweb, Manchester United i-a găsit deja un înlocuitor lui Cristiano Ronaldo, iar Paulo Dybala de la Juventus ar fi soluția aleasă de staff și conducere.

Ba mai mult, oficialii „diavolilor roșii” s-au întâlnit deja cu agenții jucătorului, iar negocierile au fost deja demarate potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Care e situația lui Paulo Dybala la Juventus

Paulo Dybala se află în ultimele șase luni de contract, iar de la 30 iunie va fi declarat liber. Atacantul evoluat conform Transfermarkt la 40 de milioane de euro nu a mai primit nicio ofertă de prelungire din luna noiembrie.

Dybala a reușit 13 goluri și 6 assist-uri în 32 de meciuri și i-a speriat pe cei din conducerea „Bătrânei Doamne”, cu pretențiile sale financiare: contract pe cinci sezoane și un salariul anual de zece milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Juventus dorea un contract pe perioadă de doar doi ani și un salariu mai mic de zece milioane de euro, în timp ce United e gata să îi satisfacă dorințele, mai ales că ar semna din postura de jucător liber de contract.

AC Milan și Inter, interesate și ele de Paulo Dybala

Paulo Dybala și-ar dori o schimbare și o plecare din Serie A este foarte probabilă, chiar dacă mai este dorit și de Inter Milano și AC Milan.

ADVERTISEMENT

În aproape 7 ani petrecuți la Juventus Torino, Dybala a bifat 285 de meciuri, 113 goluri și 48 de pase decisive, fiind transferat în iulie 2015 de la Palermo pentru 41 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT