Sport

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Ronaldo. Suma uriașă pusă la bătaie pentru noua perlă a Portugaliei

Manchester United e gata să plătească o sumă uriașă pentru transferul unui tânăr portughez văzut drept înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, care are zilele numărate pe „Old Trafford”
11.04.2022 | 16:42
Manchester United ia gasit inlocuitor lui Cristiano Ronaldo Suma uriasa pusa la bataie pentru noua perla a Portugaliei
CR7, pe picior de plecare de la Manchester United. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Readus cu surle și trâmbițe în vara anului trecut, Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Manchester United mai repede decât și-ar fi imaginat. Unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști ai momentului este dorit în locul său.

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Ronaldo

Potrivit The Athletic, atacantul Darwin Nunez (22 de ani), legitimat în prezent la Benfica, reprezintă principala țintă a „diavolilor”, care s-au arătat dispuși să ofere nu mai puțin de 70 de milioane de euro în schimbul său.

ADVERTISEMENT

Uruguayanul este cotat la 40 de milioane de euro și are cifre impresionante în actuala stagiune. Celor 24 de goluri marcate în campionatul Portugaliei li se adaugă alte 5 reușite în UEFA Champions League.

În ciuda sumei uriașe pe care o pune la bătaie, Manchester United are concurență serioasă. Sursa citată anunță că atât Chelsea, cât și PSG și-au manifestat dorința de a-l transfera în această vară.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, pe picior de plecare de la Manchester United

În altă ordine de idei, aventura lui Cristiano Ronaldo la Manchester United este pe cale să se încheie, din cauza parcursului modest al echipei, care riscă să piardă locul 4, ultimul ce asigură prezența în Champions League. În luarea deciziei ar putea cântări și cel mai recent scandal provocat de starul portughez.

Este vorba despre ieșirea nervoasă de la sfârșitul meciului cu Everton (0-1), când i-a dat peste mână unui fan de doar 14 ani, spărgându-i telefonul cu care acesta încerca să-l filmeze.

ADVERTISEMENT

Ulterior, CR7 și-a cerut scuze și a încercat să se revanșeze lansându-i invitația de a lua parte la un meci de pe teren propriu al echipei favorite, însă minorul în cauză (n.r. care suferă de autism) nu a putut trece peste acel gest.

Și-a cerut scuze pe rețelele de socializare, dar ar fi trebuit să o facă personal. A fost dezamăgitor pentru că Ronaldo a fost unul dintre motivele pentru care a vrut să meargă la un meci al celor de la Manchester United.

ADVERTISEMENT

 I-am spus de propunerea lui Ronaldo, iar el mi-a răspuns: ‘Nu, mamă, nu vreau să-l mai văd niciodată!’”, a declarat Sarah Kelly, mama sa, într-un interviu acordat la scurt timp după mesajul portughezului.

ADVERTISEMENT