Manchester United i-a găsit înlocuitor lui David de Gea! 120.000.000 de euro este preţul transferului

Razvan Nicolae   
în Manchester United
29/04/2019, 19:18
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui David de Gea! 120.000.000 de euro este preţul transferului
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui David de Gea

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui David de Gea, din moment ce portarul spaniol nu pare dispus să semneze prelungirea contractului. Spaniolul a gafat din nou, iar “diavolii” au pierdut două puncte în meciul cu Chelsea. Oficialii clubului de pe “Old Tarfford” sunt dispuşi să plătească o sumă colosală pentru a aduce un nou portar.

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui David de Gea. Jan Oblak este ţinta “diavolilor”

Manchester United pregăteşte campania de transferuri pentru sezonul viitor şi i-a găsit înlocuitor lui David de Gea. Tergiversarea negocierilor pentru prelungirea contractului i-a făcut pe oficialii clubului să se orienteze spre un alt portar. Conform ESPN, Jan Oblak este ţinta englezilor, iar transferul s-ar putea face doar dacă “diavolii” vor plăti 120.000.000 de euro, clauza de reziliere din acordul slovenului cu Atletico Madrid.

David de Gea vrea un salariu de 350.000 de lire sterline pe săptămână, unul pe care oficialii lui Manchester United îl consideră mult prea mare. Spaniolul se află pe lista lui PSG, iar un transfer al acestuia pe “Parc des Princes” ar aduce banii necesari pentru achiziţia lui Jan Oblak. Un singur impediment stă în calea afacerii: slovenul vrea să joace la o echipă calificată în grupele Ligii Campionilor. Manchester United are şanse minime să evolueze în sezonul viitor din UEFA Champions League, astfel că oferta englezilor trebuie să fie una de nerefuzat.

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui David de Gea. Jan Oblak este pe lista englezilor
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui David de Gea. Jan Oblak este pe lista englezilor

Ole Gunnar Solskjaer l-a apărat pe David de Gea

David de Gea a gafat la golul lui Chelsea, iar londonezii au obţinut o remiză cu Manchester United. La conferinţa de presă de la finalul meciului, antrenorul norvegian i-a luat apărarea portarului de 28 de ani.

“Nu el este motivul pentru care suntem pe locul şase. O să stau de vorbă cu David, aşa cum am făcut şi atunci când a jucat foarte bine. Nu pot să spun că mă plâng de jocul lui. În multe meciuri ne-a salvat cu paradele lui. Ştie că putea să joace mult mai bine”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer.

Închide ×