Fotbal international

Dramă la Manchester United! Un fost jucător suferă de cancer

Fanii echipei Manchester United au primit o veste tragică, un fost jucător de pe Old Trafford suferind de cancer pancreatic.
13.11.2017 | 18:28
Drama la Manchester United Un fost jucator sufera de cancer
ADVERTISEMENT

Fostul internaţional irlandez Liam Miller, în vârstă de 36 de ani, este tratat în Statele Unite ale Americii şi a primit mesaje de susţinere din partea fostelor sale cluburi, Manchester United, Celtic Glasgow şi Sunderland.

”Gândurile tuturor celor de la Manchester United sunt alături de Liam Miller şi de toţi cei care îl iubesc, în această perioadă dificilă”, a notat Manchester United pe Twitter, în timp ce Celtic a scris: ”Gândurile şi rugăciunile tuturor celor de la Celtic se îndreaptă către Liam Miller şi familia sa”.

ADVERTISEMENT

Miller a jucat la Manchester United între 2004 şi 2006

Selecţionerul Irlandei, Martin O’Neill, a declarat că vestea cu privire la boala de care suferă Miller îl face să privească altfel lucrurile. “L-am făcut să debuteze la Celtic. A jucat excelent într-un meci de Liga Campionilor într-o seară. Am auzit recent vestea, dar nu ştiam cât de gravă este situaţia. Gândurile noastre sunt alături de el şi de familia sa”, a spus O’Neill.

Liam Miller a jucat la Manchester United în perioada 2004-2006, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Celtic Glasgow, Leeds United, Sunderland, Queens Park Ranngers, Hibernian, Perth Glory, Brisbane Roar, Melbourne City, Cork City şi, ultima data, la Wilmington Hammerheads.

ADVERTISEMENT

Pentru naţionala Irlandei, Miller a jucat 21 de meciuri şi a înscris un singur gol, la un meci amical din 2006 cu Suedia.