Cele mai citite

Jucătorii de la Manchester United au petrecut la Hollywood

Manchester United a jucat un amical în Statele Unite, în compania celor de la Los Angeles Galaxy, câştigat cu scorul de 5-2 (vezi aici VIDEO cu golurile din meci), iar Marcus Rashford a fost cel...
16.07.2017 | 17:33

Manchester United a jucat un amical în Statele Unite, în compania celor de la Los Angeles Galaxy, câştigat cu scorul de 5-2 (vezi aici VIDEO cu golurile din meci), iar Marcus Rashford a fost cel mai bun jucător al diaviolilor roşii, reuşind o dublă. Jose Mourinho s-a arătat foarte mulţumit de evoluţia echipei sale, mai ales că vorbim despre prima partidă de pregătire. Celelalte goluri au fost opera lui Mkhtaryan, Fellaini şi Martial, dar ultimul are şanse mici de a continua pe Old Trafford, Jose Mourinho declarând că nu are cum intra în prima echipă.

CLICK GALERIE FOTO

După meci, jucătorii de la United au avut parte de o surpriză plăcută. Sponsorul Adidas a organizat o megapetrecere într-un club select din Hollywood. A fost o seară foarte relaxantă, cu acordul antrenorului portughez şi la care au participat majoritatea jucătorilor. Cei mai vânaţi pentru autografe au fost francezul Paul Pogba, Marcus Rashford şi belgianul Marouane Fellaini.

Rashford, cel mai lăudat jucător de la Manchester United

Nu au lipsit şi o serie de celebrităţi din showbizz, printre care muzicienii Jamie Foxx şi Lana Del Rey, atmosfera fiind apreciată de fotbalişti, care s-au simţit în largul lor. Jose Mourinho a fost singurul care s-a referit strict la evoluţiile elevilor săi, vrând parcă să arate că este extrem de focusat ca United să joace un rol de prim plan în noul sezon şi în grupele Ligii Campionilor.

El l-a lăudat foarte mult pe Marcus Rashford, spunând că a crezut enorm în potenţialul acestui tânăr jucător. “A crescut cu trei centimetri şi e mult mai puternic fizic decât la momentul în care am sosit eu, dar de la o zi la alta arată o ambiţie ieşită din comun şi face progrese remarcabile. Chiar dacă a venit acum Romelo Lukaku, pentru mine Rashford rămâne cel mai mare câştig şi va continua să joace atâta timp cât o va face la înalt nivel.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri