Sport

Manchester United l-a dat dispărut pe Cristiano Ronaldo: ”Încă nu știu unde este”

Cristiano Ronaldo a invocat probleme medicale pentru a absenta de la reunirea lui Manchester United și nu a făcut deplasarea pentru stagiul de pregătire din Thailanda și Australia.
22.07.2022 | 17:28
Manchester United la dat disparut pe Cristiano Ronaldo Inca nu stiu unde este
Cristiano Ronaldo a invocat probleme medicale pentru a absenta de la reunirea lui Manchester United și nu a făcut deplasarea pentru stagiul de pregătire din Thailanda și Australia. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Situația portughezului este una complicată. El nu ar mai vrea să rămână pe Old Trafford, însă șefii ”diavolilor roșii” nu își permit să-l piardă.

Cristiano Ronaldo este în continuare absent de la pregătirea lui Manchester United

Absența lui Cristiano Ronaldo este întoarsă pe toate fețele de presa din Anglia, însă antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, a ținut să precizeze că nu este îngrijorat din această cauză și îl așteaptă pe portughez cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

”Situația este la fel ca săptămâna trecută. Aștept să văd dacă va veni alături de echipă. Încă nu știu unde este Cristiano. Dar dacă va veni, îl vom integra în echipă. Nu cred că îngrijorat este cuvântul potrivit.

Mă concentrez pe jucătorii pe care îi am la dispoziție, care sunt într-o formă bună. Vrem să îmbunătățim spiritul de echipă. Este obositor să joc într-un timp scurt la Bangkok, Melbourne și Perth, dar ne bucurăm de aceste zile. Nu în fiecare zi ajungem aici”, a declarat Erik ten Hag, conform Eurosport.

ADVERTISEMENT

CR7, ofertă gigant din zona Golfului

Deși s-a zvonit că este dorit de multe cluburi uriașe ale Europei, Cristiano Ronaldo s-a văzut refuzat rând pe rând de Bayern Munchen și PSG. Astfel, că pe listă a rămas doar Chelsea, acolo unde era dorit de noul patron Todd Boehly.

Numai că și această pistă s-a închis în momentul în care managerul Thomas Tuchel le-a transmis șefilor că nu își dorește fotbaliști individualiști în echipă și că afacerea nu are rost, având în vedere că portughezul are deja 37 de ani.

ADVERTISEMENT

Plătit pe ”Teatrul viselor” cu 30.000.000 de euro pe an, CR7 are o ofertă colosală din Golf. Conform presei din Portugalia, Cristiano Ronaldo a primit propunerea de a juca în Arabia Saudită, acolo unde o echipă îi oferă un contract de 125.000.000 de euro/sezon, sumă care l-ar transforma instant în cel mai bine fotbalist din istorie.

Rangnick a propus vânzarea lui în iarnă

Situația s-a inversat după ce Manchester United a încercat să scape de Cristiano Ronaldo la începutul anului, atunci când portughezul amenința că va pleca de la echipă în cazul în care nu se va obține calificarea în Champions League, lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Atunci, managerul interimar Ralf Rangnick spunea că niciun jucător nu ar trebui ținut împotriva voinței sale le-a propus directorului sportiv John Murtough și directorului executiv Richard Arnold ca Ronaldo să fie vândut în perioada de transferuri din ianuarie.

S-a scris că există mai multe e-mailuri și mesaje pe acest subiect între cei trei, dar în cele din urmă oficialii clubului au decis să nu țină cont de cerința tehnicianului și să-l păstreze în continuare pe atacantul portughez.

ADVERTISEMENT