Fotbal international

Manchester United – Leicester 2-1, primul joc în Premier League. Video cu rezumatul! Shaw, primul gol după 141 de meciuri

11.08.2018 | 00:21
Manchester United  Leicester 21 primul joc in Premier League Video cu rezumatul Shaw primul gol dupa 141 de meciuri

Manchester United a învins cu 2-1 pe Leicester în primul mei din sezonul 2018-2019 din Premier League. Video cu rezumatul! Trupa lui Jose Mourinho a obţinut o victorie importantă la primul meci din noua stagiune, iar Luke Shaw a bifat un moment extraordinar în carieră. Fundaşul englez a înscris primul lui gol din carieră după 141 de partide disputate la seniori în toate competiţiile.

Manchester United - Leicester 2-1 în prima etapă din Premier League. Video
Manchester United – Leicester 2-1 în prima etapă din Premier League. Video

Fanii de pe Old Trafford au avut motive de bucurie încă din debutul jocului după ce Daniel Amartey a comis un henţ în careul de 11 metri, iar centralul partidei a acordat o lovitură de la 11 metri. Paul Pogba nu a avut prea multe emoţii şi l-a excutat cu mult sânge rece pe Kasper Schmeichel, cel care a reuşit să pareze mai multe lovituri de la punctul cu var la Campionatul Mondial 2018 în partida cu reprezentativa Croaţiei

Manchester United – Leicester 2-1 în primul meci din Premier League rezumat. Luke Shaw, moment istoric

Leicester a ieşit la atac după golul înscris de francezul lui United în debutul partidei, iar noul venit James Maddison a fost la un pas de a aduce egalarea în minutul 30. Englezul a şutat excelent din interiorul careului, dar spaniolul David De Gea a avut o intervenţie excelentă în faţa puştiului venit din Championship. Manchester United ar fi putut să-şi majoreze avantajul în finalul primei reprize, dar lovitura de cap al lui Alexis Sanchez a trecut peste poarta adversă.

Trupa lui Jose Mourinho a fost aproape de un noul în debutul reprizei secunde, dar execuţia lui Juan Mata a trecut puţin pe lângă stâlpul porţii apărate de Kasper Schmeichel. Leicester a avut o nouă ocazie importantă prin Iheanacho, în timp ce Romelu Lukaku, intrat în repriza secundă, putea să majoreze din nou avantajul cu 15 minute rămase până la final, dar şutul lui a fost apărat excelent de portarul danez al fostei campioane din Premier League.

Minutul 83 al partidei dintre Manchester United şi Leicester va rămâne pentru totdeauna în mintea fundaşului stânga Luke Shaw. Fotbalistul cumpărat de la Southampton a reuşit să marcheze primul gol din carieră la seniori după 141 de meciuri disputate în toate competiţiile. Internaţionalul englez l-a ridiculizat pe unul dintre adversari şi a înscris cu un şut frumos în poarta lui Schmeichel.

 

Finalul jocului le-a aparţinut oaspeţilor, iar după două ocazii ratate de Pereira şi Vardy, al doilea avea să înscrie în cele din urmă în poarta lui David De Gea. Atacantul englez a profitat de o minge care a lovit iniţial bara porţii lui Manchester United şi a trimis balonul în poartă în minutul 90+2. Reuşita lui Jamie Vardy a încheiat astfel duelul de pe Old Trafford, iar fanii echipei din Manchester se pot declara de evoluţia jucătorilor din prima etapă.

Trupa lui Jose Mourinho ocupă în acest moment primul loc în Premier League, cel puţin până la ora 14:30 când se vor duela Newcastle şi Tottenham. Sâmbătă sunt programate o serie de partide din runda inaugurală, în timp ce duminică se va disputa marele derby între Manchester City şi Arsenal, partidă care se va disputa de la ora 18:00.