Sport

Manchester United – Liverpool 2-1, în etapa a 3-a din Premier League. “Diavolii”, la primul succes în campionat. “Cormoranii”, fără victorie

Vezi aici Live stream Manchester United - Liverpool. Meciul are loc luni, 22 august, de la ora 22:00, în etapa a 3-a din Premier League și este transmis de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
22.08.2022 | 21:06
Manchester United  Liverpool 21 in etapa a 3a din Premier League Diavolii la primul succes in campionat Cormoranii fara victorie
Marcus Rashford, în duel cu Virgil van Dijk
ADVERTISEMENT
22-08-2022
20:57

FINAL: Manchester United - Liverpool 2-1 (Sancho 16, Rashford 53 / Salah 82)

Manchester United a câştigat derby-ul cu Liverpool, scor 2-1, şi obţine prima victorie în actualul sezon. Jadon Sancho (16) şi Marcus Rashford (53) au marcat golurile victoriei, în timp ce Mohamed Salah (82) a înscris pentru “cormorani”.

Echipa lui Jurgen Klopp nu a cunoscut victoria în actualul sezon şi ocupă locul 16.

22-08-2022
20:40

LIVE 82': Manchester United - Liverpool 2-1. Salah reduce diferenţa

După o serie de erori în defensiva lui Manchester United, Mohamed Salah reuşeşte să înscrie.

Se anunţă un final încins pe “Old Trafford”.

22-08-2022
20:12

LIVE 41': Manchester United - Liverpool 2-0. Rashford majorează scorul

Marcus Rashford a fost găsit perfect de Anthony Martial şi decarul lui Manchester United l-a executat pe Alisson.

Faza a fost verificată de sistemul VAR pentru un posibil henţ.

22-08-2022
19:42

LIVE 41': Manchester United - Liverpool 1-0. "Diavolii", la un pas de autogol

Emoţii mari pentru Manchester United pe finalul primei reprize.

La un corner al lui Liverpool, Bruno Fernandes a respins defectuos şi mingea a fost scoasă, de pe linia porţii, de Lisandro Martinez.

22-08-2022
19:17

LIVE 16': Manchester United - Liverpool 1-0. Sancho deschide scorul

Jadon Sancho deschide scorul, după ce a evitat atacul lui Milner, în urma unei faze pe care jucătorii lui Manchester United au lucrat-o perfect.

După 16 minute, Manchester United pare că a făcut uitat startul slab de sezon.

22-08-2022
19:11

LIVE 9': Manchester United - Liverpool 0-0. Bară pentru "diavoli"

Manchester United a avut prima mare ocazie a meciului, după ce mingea şutată de Elanga a lovit bara.

“Diavolii” domină startul derby-ului cu Liverpool.

22-08-2022
18:59

LIVE 1': A început meciul Manchester United - Liverpool

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI

A început meciul dintre Manchester United şi Liverpool.

22-08-2022
18:05

Echipele de strat la Manchester United - Liverpool

Manchester United: De Gea – Dalot, Varane, Martinez, Malacia – Eriksen, McTominay – Elanga, B. Fernandes, Sancho – Rashford. Rezerve: Heaton – Wan-Bissaka, Ronaldo, Garnacho, Maguire, Fred, Shaw, Martial, van de Beek. Antrenor: Erik ten Hag.

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Elliott – Salah, Firmino, Diaz. Rezerve: Adrian – Fabinho, Phillips, Tsimikas, Carvalho, van den Berg, Davies, Clark, Bajcetic. Antrenor: Jurgen Klopp.

Meciul Manchester United – Liverpool are loc luni, 22 august, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 3-a din Premier League. Este o partidă extrem de importantă pentru ambele echipe, care nu au obținut nici o victorie în acest sezon: gazdele au pierdut ambele partide, oaspeții au făcut două remize.

Unde se joacă meciul Manchester United – Liverpool

Întâlnirea Manchester United – Liverpool se dispută luni, 22 august, de la ora 22:00, pe stadionul Old Trafford, în etapa a 3-a din Premier League. Toate biletele pentru acest meci cu o foarte veche tradiție în fotbalul englez au fost vândute, așa încât, teoretic, ar urma să se joace cu casa închisă. Însă există un motiv serios pentru oficialii lui United de a fi extrem de precauți la acest joc.

ADVERTISEMENT

Aceasta deoarece sunt semnale puternice referitoare la o acțiune organizată din partea fanilor lui United, după startul absolut dezastruos de sezon, eșec acasă cu Brighton și înfrângere la scor neverosimil, 0-4, la Londra, cu modesta Brentford, în sensul în care un număr însemnat de suporteri să întrerupă partida, pătrunnzând pe teren în timpul jocului, situație în care antrenorul cormoranilor, Jurgen Klopp, a cerut omologarea meciului la masa verde pentru Liverpool.

Cine transmite la TV partida Manchester United – Liverpool

Partida Manchester United – Liverpo0ol se joacă luni, 22 august, de la ora 22:00 pe stadionul Old Trafford, în etapa a 3-a din Premier League și urmează a fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar o mai puteți viziona și dacă veți alege să intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu se anunță deloc o zi propice unui asemenea eveniment sportiv la Manchester. Meteorologii au anunțat o zi ploioasă, cu mai multe reprize de precipitiații, pe parcursul zilei și o temperatură maximă care duce mai degrabă înspre zilele de toamnă, cu o maximă de numai 22 de grade. Unul dintre cei mai cunoscuți arbitri englezi va conduce acest meci, Michael Oliver.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Manchester United – Liverpool

Ambele echipe au destui jucători care nu pot evolua în meciul de luni, 22 august, ora 22:00. Manchester United tocmai a dat o mare lovitură, aducându- l pe mijlocașul la închidere Casemiro de la Real Madrid, dar acesta nu a fost înregistrat la sediul Ligii și nu are drept de joc. Mai sunt absenți la United, din motive medicale: Lindeloff, Pellistri și Williams, iar Martial are șanse puține de refacere în timp util. În plus, relația dintre antrenorul Erik ten Hag și Cristiano Ronaldo este extrem de tensionată.

ADVERTISEMENT

La Liverpool a revenit coșmarul accidentărilor pentru Jurgen Klopp. Îl are suspendat pe jucătorul de 100 de milioane, atacantul Darwin Nunez și sunt indisponibili medical Oxade-Chamberlain, Diogo Jotta, Jones, Matip, Thiago Alcantara, Konate, Ramsay și Kehhler, ultimul fiind singurul cu șanse, mici, de a prinde lotul.

Cote la pariuri la jocul Manchester United – Liverpool

Deși cormoranii au destule absențe pentru bookamkeri ei sunt destul de clar favoriții acestui meci, la o cotă pe care rar au mai primit-o în deplasările de pe Old Trafford: 1,65. Dacă diavolii roșii se vor trezi tocmai acum cota lor pentru cele trei puncte este de 5,20. Până și un gol înscris în poarta lui Alison are cotă bună, 1,45. Se mizează pe goluri, cota la over 2,5 fiind de numai 1,70.

ADVERTISEMENT

Liverpool nu a mai pierdut în campionat pe Old Trafford din 2018, când a fost 2-1 pentru United. Ultimele două veniri ale cormoranilor au fost adevărate cataclisme, 5-0 sezonul trecut și 4-2 în cel de dinainte. Înteresant este că în vară cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical și atunci United a spulberat echipa lui Jurgen Klopp cu 4-0!

ADVERTISEMENT