Premier League

Manchester United – Newcastle 3-2 în Premier League. Mourinho, salvat de cel pe care îl declarase indezirabil!

06.10.2018 | 20:58
Manchester United  Newcastle 32 in Premier League Mourinho salvat de cel pe care il declarase indezirabil

Meciul Manchester United – Newcastle a fost unul extrem de important pentru managerul Jose Mourinho, care asr fi fost demis în cazul în care nu se impunea în partida de sâmbătă, de la ora 19:30, care contează pentru etapa a opta din Premier League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 21.19. Incredibil! Alexis Sanchez marchează în secundele de prelungire şi îi salvează postul lui Mourinho, omul cu care e în conflict şi care îl “exilase” pe banca de rezerve!


UPDATE, ora 21.02. Răsturnare incredibilă! Martial marchează în minutul 76 şi aduce egalitatea pentru United!


UPDATE, ora 20.57. Juan Mata reduce din diferenţă şi Mourinho începe să spere.


UPDATE, ora 19:40 / Început dezastruos pentru Manchester United, care a încasat două goluri în primele 10 minute. Marcatori au fost Robert Kenedy și Yoshinori Muto.



UPDATE, ora 18:38 / Se știu echipele de start.


Manchester United are cel mai slab start de sezon în Anglia în ultimii 20 de ani, iar acest lucru l-a nemulțumit pe patronul Ed Woodward, care se gândește tot mai mult la înlocuirea lui Jose Mourinho. Iar favorit pentru preluarea băncii tehnice a ”diavolilor” este francezul Zinedine Zidane, care s-a despărțit în această vară de Real Madrid.

Paul Pogba celebrează un gol marcat pentru Manchester United într-un meci cu Newcastle
Paul Pogba celebrează un gol marcat pentru Manchester United într-un meci cu Newcastle

Tehnicianul portughez ar putea să-și salveze pentru moment scaunul, deoarece meciul de sâmbătă se anunță unul destul de ușor. Newcastle are și ea un început de sezon foarte slab, nereușind nicio victorie în primele șapte runde și înregistrând doar două puncte. Clasamentul în timp real din Premier League îl poți accesa aici.

De altfel, și statistica este de partea celor de la Manchester United, care s-au impus în 71 din cele 144 de partide directe. ”Coțofenele” au câștigat 35 de meciuri, iar 38 dintre ele s-au încheiat la egalitate. Mai mult, ”diavolii roșii” nu au pierdut în 17 din ultimele 18 întâlniri jucate cu Newcastle pe Old Trafford în toate competițiile. În sezonul precedent, Manchester a câștigat acasă cu 4-1, în timp ce Newcastle s-a impus la retur cu 1-0.

Pentru meciul de sâmbătă, de la ora 19:30, Jose Mourinho nu îl va avea la dispoziție pe Marcos Rojo, iar Ander Herrera, Jesse Lingard și Ashley Young sunt incerți. De partea cealaltă, Rafael Benitez nu se va putea baza pe accidentații Federico Fernandez, Paul Dummett, Florian Lejeune și Salomon Rondon.