Fotbal international

Video. Man United – Newcastle 4-1. S-au întors cu gol Pogba şi Zlatan!

Premier League revine în acţiune în acest weekend în urma ultimei pauze internaţionale din acest an, însă Jose Mourinho a primit o nouă veste proastă înaintea meciului Manchester United - Newcastle.
18.11.2017 | 16:30
Video Man United  Newcastle 41 Sau intors cu gol Pogba si Zlatan
ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 21:15 Manchester United câştigă convingător pe Old Trafford în faţa lui Newcastle, după ce coţofenele au marcat primele. Dar dincolo de goluri, cel mai important pentru Jose Mourinho şi pentru fani sunt cele două superreveniri după accidentări: Paul Pogba, după două luni, care a şi marcat, dar, mai ales Zlatan Ibrahimovic, după şapte luni de calvar. 


UPDATE: ora 19:30 A început meciul dintre Manchester United şi Newcastle. Noutatea este revenirea în prima echipă la United a francezului Paul Pogba, mult timp accidentat.

ADVERTISEMENT

Minutul 14: mare surpriză pe Old Trafford: 1-0 pentru Newcastle, gol Gayle. VEZI VIDEO

Minutul 37: gol United! Francezul Martial egalează cu o lovitură de cap din centrarea lui Pogba.   VEZI VIDEO

Minutul 45+1: 2-1 pentru United! Lovitură de cap a lui Smalling. VEZI VIDEO

Moment emoţionant: minutul 77 marchează revenirea pe gazon a lui Zlatan Ibrahimovic, după teribila accidentare la genunchi suferită în primăvară în Europa League.

ADVERTISEMENT

Minutul 71: 4-1 pentru United. Superexecuţie sub transversală a lui Lukaku. VEZI VIDEO

Minutul 51: 3-1 pentru United. Marchează revenitul Paul Pogba, din apropierea porţii. VEZI VIDEO 

Manchester United primeşte vizita celor de la Newcastle pe Old Trafford sâmbătă de la ora 19:00, într-o partidă în care “diavolii” sunt favoriţii să obţină cele trei puncte care i-ar putea apropia de liderul Manchester City, formaţia aflată în acest moment la opt puncte în faţa rivalei United. Formaţia lui Pep Guardiola se deplsaează în runda a 12-a pe terenul celor de la Leicester City. VEZI MECIUL LIVE ONLINE

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho nu se poate baza în această după-amiază pe Phil Jones, cel care are probleme cu musculare, în timp ce Michael Carrick este în continuare accidentat. Fanii lui United se pot bucura de revenirea lui Marco Rojo, fundaşul sud-american care bifează primul meci în acest sezon în urma unei accidentări suferite la finalul sezonului anteriori.

Manchester United – Newcastle LIVE STREAM Premier League. Zlatan Ibrahimovic şi Paul Pogba aproape de revenire

ADVERTISEMENT

Manchester United – Newcastle LIVE STREAM Premier League. Cele două vedete ale lui Manchester United ar putea să revină în partida cu Newcastle în urma accidentărilor suferite. Vârful suedez s-a accidentat grav la ligamentelele genunchiului în partida cu Anderlecht din Europa League în primăvara lui 2017, în timp ce Paul Pogba a lipsit în utlima lună din cauza unor probleme musculare apărute într-un meci cu Basel din Champions League.

Manchester United – Newcastle LIVE STREAM Premier League. Situaţia lui Paul o ştiţi şi acum pot să vorbesc deoarece s-a întors şi nu am vrut să vorbesc când era accidentat. Zlatan, în ultimul sezon, l-am folosit aproape în fiecare minut până s-a accidentat, dar în acest sezon am învăţat să jucăm şi fără el.  Jucăm într-un alt mod , dar el este un jucătorforate important şi desigur ne bucurăm că s-a întors”, a declarat Jose Mourinho.Id bilet

ADVERTISEMENT