Fotbal international

Manchester United nu se opune unui transfer al lui Paul Pogba la Real Madrid! Au cerut doi ”galactici” în schimb

01.04.2019 | 13:55
Manchester United nu se opune unui transfer al lui Paul Pogba la Real Madrid Au cerut doi galactici in schimb

Oficialii clubului Manchester United nu se opun unui transfer al internaționalului francez Paul Pogba la Real Madrid, mutare despre care a vorbit și noul tehnician al ”galacticilor”, Zinedine Zidane. Antrenorul francez a spus că mijlocașul este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume la acest moment și a lăsat să se înțeleagă că ar vrea să lucreze cu el pe Santiago Bernabeu.

Manchester United nu se opune unui transfer al lui Paul Pogba la Real Madrid

În urmă cu două săptămâni, într-o conferință de presă pe când se afla la echipa națională a Franței, Paul Pogba a vorbit și el despre posibilitatea de a ajunge la Real Madrid. “Real Madrid este un vis pentru orice copil sau fotbalist. Este visul oricui, mai ales cu Zinedine Zidane pe bancă. Sunt fericit la Manchester United, cu noul nostru antrenor. Nu se ştie niciodată ce ne rezervă viitorul”.

Deși și-a recăpătat încrederea la Manchester United după schimbarea lui Jose Mourinho de pe banca tehnică și numirea lui Ole Gunnar Solskjaer, nu este exclus ca la vară francezul să plece de pe Old Trafford și să ajungă pe Santiago Bernabeu. Oficialii lui Manchester United nu s-ar opune transferului lui Paul Pogba, dar doar dacă Real Madrid va accepta cerințele englezilor.

Ole Gunnar Solskjaer şi Paul Pogba se salută la finalul meciului Manchester United - Watford
Ole Gunnar Solskjaer şi Paul Pogba se salută la finalul meciului Manchester United – Watford

United i-a cerut pe Bale și Kroos în schimbul lui Pogba

Cotidianul englez The Mirror a scris că pentru a-l lăsa pe Paul Pogba să plece la Real Madrid, cei de la Manchester United îi vor la schimb pe atacantul Gareth Bale și pe mijloocașul Toni Kroos. Internaționalul galez se află pe lista neagră a președintelui Florentino Perez și are mari șanse să plece de pe Santiago Bernabeu, mai ales că nici Zinedine Zidane nu este un mare fan al său și a vrut să scape de el și în primul mandat.

În schimb, Toni Kroos pare un jucător fix în agrenajul tehnicianului francez la Real Madrid, însă o posibilă venire a conaționalului său l-ar putea fac epe Zidane să-și dea acordul pentru cedarea germanului. Mare avantaj al ”galacticilor” ar fi că s-ar despărți de doi jucători care sunt în pragul a 30 de ani și ar aduce unul în plină formă și în ascensiune și care are doar 26 de ani.