Fotbal international

Manchester United, ofertă pentru Leonardo Bonucci! Cât vrea AC Milan pe starul italian

14.07.2018 | 17:27
Leonardo Bonucci este dorit de către MAnchester United care a oferit 32 de milioane de euro pentru el
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho nu a terminat cumpărăturile de vară – antrenorul lui Manchester United a anunțat că își mai dorește un fundaș pentru a-și betona apărarea în vederea noului sezon. Diavolii vor să facă o ofertă pentru Leonardo Bonucci, căpitanul italienilor de la AC Milan. Nu mai puțin de 32 de milioane de euro sunt pregătiți englezii să plătească pentru unul dintre cei mai experimentați fundași din Serie A.

Conducerea milanezilor e dispusă la negocieri în ciuda faptului că nu mai târziu de anul trecut a plătit 40 de milioane de euro pentru serviciile lui Bonucci. Fundașul a fost adus de la Juventus pentru un salariu care acum atârnă destul de greu în rețeta economică a echipei. 14 milioane de euro trebuie să îi plătească în fiecare an AC Milan lui Bonucci, bani care au contribuit din plin și la încălcarea regulii de fair play financiar, motiv pentru care AC Milan a și fost exclusă din competițiile europene. 

ADVERTISEMENT

Bonucci, ofertat de Manchester United

Cu toate acestea, Manchester United are concurență serioasă – Bonucci este dorit și în Franța de către campioana PSG, acolo unde ar putea să joace din nou alături de fostul coechipier, Gianluigi Buffon, portarul ajungând și el în această vară la Paris.

Un motiv în plus însă pentru a se face transferul este reprezentat și de problemele financiare pe care le are AC Milan. Chinezul Li Yonghong nu a mai putut să plătească o datorie ajunsă la scadență drept pentru care fondul american Elliot a preluat controlul. Culmea este că fix 32 de milioane de euro trebuia să plătească fostul proprietar, bani pe care de altfel îi împrumutase pentru a cumpăra echipa.

ADVERTISEMENT

50 de milioane de euro vor să investească americanii pentru a o stabiliza pe AC Milan

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri