Premier League

Manchester United plătește o sumă uriașă pentru confortul lui Jose Mourinho. Galerie foto

10.10.2018 | 14:11
Manchester United plateste o suma uriasa pentru confortul lui Jose Mourinho Galerie foto

Manchester United e deja pe pierdere cu Jose Mourinho. Portughezul le face “diavolilor” pagubă în fiecare zi. Și asta la propriu, pentru că “The Special One” e cazat la un hotel de lux din Manchester. Camera în care stă portughezul costă 600 de lire sterline pe zi. Asta indiferent dacă Mourinho locuiește sau e plecat în deplasări cu echipa. Cele 825 de zile ale lui Mourinho pe banca lui United de până acum au adus o cheltuială de 500 de mii de lire sterline pentru clubul englez, care în ultima vreme ia în calcul demiterea portughezului, chiar dacă Mourinho spune că primește sms-uri de susținere de la patroni.

Apartamentul în care Mourinho locuiește singur are șase camere, vedere către râul Irwell, bucătărie proprie, două dormitoare, bar, birou și două băi – vezi imaginile accesând galeria foto. Totuși Mourinho nu a mai cheltuit nimic cu personalizarea apartamentului, dar a optat pentru room service 24 de ore din 24. Soția și cei doi copii ai portughezului nu stau în hotel cu Mourinho. Familia antenorului a optat pentru Londra unde s-a stabilit pe vremea când Jose antrena pe Chelsea. Fata Matilde a terminat școala în capitala Angliei, iar fiul Jose Jr a jucat pentru acamedia lui Fulham până în aprilie 2017.

Zlatan a rezistat doar o lună în hotel cu Mourinho

Nu doar Mourinho stă la Lowry Hotel. Cu o zi înaintea meciurilor de acasă, fotbaliștii lui United sunt cazați la același hotel, dar în camere ce nu depășesc 120 de lire pe noapte. Un apartament la fel ca al lui Mourinho a mai avut doar Zlatan, la respectivul hotel. Când s-a transferat de la PSG, Ibra a locuit în apatamentul de deasupra antrenorului. Și totuși suedezul a schimbat stabilimentul după numai o lună. Culmea a trecut la un hotel frecventat de rivala City.  Ibra s-a mutat de la hotel pentru că acesta nu avea piscină.

Mourinho mai are de stat la United până în 2020, astfel că factura la hotel o să treacă de 1 milion de lire sterline. În aceste zile Jose negociază cu șefii lui Manchester United strategia pentru următorii ani ai clubului. Dacă va fi concediat înainte de termen portughezul va primi o despăgubire de 34 de milioane de euro. Doar dacă ratează prezența în Liga Campionilor pentru sezonul viitor, United scapă mai ieftin, îi va da lui Mourinho doar 13 milioane de euro.

  • 14.000.000 euro este salariul anual al lui Jose Mourinho la Manchester United