Sport

Manchester United i-a găsit deja înlocuitor lui Ralf Rangnick. Antrenorul care „așteaptă doar un telefon” să vină pe Old Trafford

Mauricio Pochettino nu renunță la visul de a o antrena pe Manchester United. Argentinianul așteaptă un semn din partea „diavolilor roșii”, deși tocmai a semnat prelungirea contractului cu PSG până în 2023.
06.01.2022 | 22:49
Manchester United ia gasit deja inlocuitor lui Ralf Rangnick Antrenorul care asteapta doar un telefon sa vina pe Old Trafford
ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino așteaptă cu nerăbdare să îi „fure” scaunul lui Ralf Rangnick, managerul interimar al lui Manchester United. Argentinianul vrea pe Old Trafford, deși în urmă cu jumătate de an a semnat un nou contract cu PSG.

Toamna trecută, „diavolii roșii” l-au demis pe Ole Gunnar Solskjaer, iar în locul norvegianului a fost adus Ralf Rangnick.

ADVERTISEMENT

Neamțul e interimar până în vară, dar fanii sunt nemulțumiți de rezultate și de jocul prestat sub comanda sa.

Mauricio Pochettino așteaptă să îl înlocuiască la Manchester United pe Ralf Rangnick

Pochettino este pe lista lui Manchester United încă de pe vremea mandatului său la Tottenham, sud-americanul fiind și preferatul lui Sir Alex Ferguson, care îl voia pe Old Trafford ca înlocuitor pentru Solskjaer.

ADVERTISEMENT

În prezent, PSG o duce bine cu „Poch” la timonă. Cu 14 victorii obținute din 19 meciuri în acest sezon și calificați în „primăvara” Champions League,  parizienii și-ar putea pierde tehnicianul, care se gândește deja la viitoarea sa destinație

Jurnaliștii de la The Sun anunță că Pochettino își dorește atât de mult să fie antrenorul lui Manchester United încă „așteaptă doar un telefon” din partea conducerii vicecampioanei Angliei.

ADVERTISEMENT

Aceeași sursă scrie că „telefonul va veni aproape sigur” înainte de finalul acestui sezon și că Paris Saint-Germain îl va lăsa pe argentinian să își împlinească visul.

Criticat după ultimul eșec al lui United, scor 0-1, cu Wolves, Ralf Rangnick nu va pleca prea curând de pe Old Trafford. Deși în vară își termină mandatul de antrenor, el are asigurat rolul de consilier al clubului.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Manchester United s-au săturat de Rangnick

Pe locul 7 în Premier League, cu 31 de puncte, 22 mai puține decât liderul și rivala Manchester City, Manchester United are probleme în vestiar. Super vedetele de pe „Teatrul viselor” nu îl agreează deloc pe Rangnick.

Conform Sky Sports, tot mai mulți fotbaliști din lotul „diavolilor roșii” par convinși că germanul nu este alegerea ideală pentru echipă și au răbufnit în vestiar față de sistemul 4-2-2-2 folosit de acesta de la sosirea pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT