Fotbal international

Manchester United s-a reorientat repede după ratarea transferului lui Haaland! „Diavolii roșii” oferă 50 de milioane de euro pentru un puști de la Everton

31.12.2019 | 13:52
Manchester United sa reorientat repede dupa ratarea transferului lui Haaland Diavolii rosii ofera 50 de milioane de euro pentru un pusti de la Everton
ADVERTISEMENT

Manchester United s-a reorientat repede după ce Erling Haaland a semnat cu Borussia Dortmund, iar șefii „diavolilor roșii” au pus ochii pe Dominic Calvert-Lewin, tânărul atacant al lui Everton.

Manchester United oferă 50 de milioane de euro pentru Calvert-Lewin de la Everton

Erling Haaland a semnat cu Borussia Dortmund, astfel încât conducerea lui Manchester United și-a îndreptat privirile către Dominic Calvert-Lewin, un atacant în vârstă de doar 22 de ani de la Everton, pe care vor să-l transfere în schimbul sumei de 50.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Calvert-Lewin s-a remarcat în actualul sezon de Premier League printr-o dublă cu Chelsea, în victoria lui Everton cu 3-1 de pe teren propriu.

Atacantul „caramelelor” are 8 goluri înscrise în Premier League și alte două reușite în Cupa Ligii Angliei, iar de la debutul sezonului el a fost preferat de toți antrenorii pentru a juca titular în meciurile lui Everton.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani a împlinit Dominic Calvert-Lewin pe 16 martie

Calvert-Lewin s-a făcut de râs pe rețelele de socializare

Dominic Calvert-Lewin, atacantul lui Everton, a marcat două goluri în victoria echipei sale în weekend împotriva lui Chelsea (3-1), dar a fost prins că și-a modificat poza pentru a părea că are muşchii abdominali mai dezvoltaţi decât “originalul”. Fanii lui Everton au început să râdă de el și să-l „felicite” pentru abilitățile de a lucra în photoshop.

„Ai cele mai bune skill-uri de editare a pozelor”, sau „După retragere poți să-ți faci o afacere din photoshop”, au fost reacțiile suporterilor „caramelelor” pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Dominic Calvert-Lewin a câștigat Campionatul Mondial U20 cu naționala Angliei, dar încă nu a făcut pasul către selecționata pregătită de Gareth Southgate.

  • 22.000.000 de euro este cota de piață a lui Dominic Calvert-Lewin
  • 7 goluri în 17 partide are Dominic Calvert-Lewin pentru naționala Angliei U21
ADVERTISEMENT