Fotbal international

Manchester United se desparte de 7 jucători în vară! Ce vedete sunt pe lista neagră a lui Solskjaer

04.04.2019 | 11:40
Manchester United se desparte de 7 jucatori in vara Ce vedete sunt pe lista neagra a lui Solskjaer
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Manchester United au luat hotărârea să se despartă de 7 jucători în perioada de transferuri din vară, iar pe lista neagră a managerului Ole Gunnar Solskjaer se află și nume importante din lotul ”diavolilor”, Norvegianul tocmai a primit în urmă cu o săptămână un contract permanent pentru următoarele trei sezoane și a început să pregătească deja sezonul viitor.

Manchester United se desparte de 7 jucători în vară

Deși în Premier League se află în lupta pentru un loc între primele patru, iar în Champions League urmează dubla de foc cu FC Barcelona în sferturile de finală, conducătorii lui Manchester United se gândesc deja la sezonul viitor și au decis ca 7 jucători să părăsească echipa în vară. Conform cotidianului spaniol Sport, pe lista neagră a lui Ole Gunnar Solskjaer se află fotbaliști care nu l-au convins în această primăvară.

ADVERTISEMENT

Cel mai important nume care va părăsi Old Trafford la finalul acestui sezon este Alexis Sanchez, care nu a convins nici în mandatul lui Ole Gunnar Solskjaer. Marea problemă cu atacantul chilian este suma mare de bani pe care o vor ”diavolii”, dar și salariul uriaș pe care îl cere sud-americanul. Cu toate acestea, Alexis Sanchez nu duce lipsă de oferte, numele său apărând pe lista de achiziții a celor de la Paris Saint-Germain.

Alexis Sanchez pe banca de rezerve a lui Manchester United alături de Ole Gunnar Solskjaer
Alexis Sanchez pe banca de rezerve a lui Manchester United alături de Ole Gunnar Solskjaer

Mata la Barcelona și Ander Herrera la PSG

Ceilalți jucător care vor pleca în vară de la Manchester United sunt Antonio Valencia, Matteo Darmian, Juan Mata, Ander Herrera, Fred și unul dintre fundașii centrali Marcos Rojo sau Eric Bailly. Singurele certitudini din această listă sunt Juan Mata, de care este interesată FC Barcelona, și Ander Herrera, care a refuzat prelungirea contractului și care s-ar afla în negocieri cu Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Ole Gunnar Solskjaer a semnat un contract de antrenor plin cu Manchester United, urmând să stea pe banca tehnică a diavolilor în următoarele trei sezoane. Pe lângă plecările programate, norvegianul ar putea să mai piardă și o vedetă de prim rang, mijlocașul francez Paul Pogba fiind curtat intens de Real Madrid. Englezii nu s-ar opune unei plecări, dar în schimbul campionului mondial îi cer pe Gareth Bale și Toni Kroos.