Fotbal international

Manchester United se pregăteşte de cel mai scump transfer din istoria clubului! Jadon Sancho, principala ţintă a “diavolilor”

26.03.2020 | 17:04
Manchester United se pregateste de cel mai scump transfer din istoria clubului Jadon Sancho principala tinta a diavolilor
ADVERTISEMENT

În plină pandemie de coronavirus Manchester United îşi face planuri mari pentru viitorul sezon, mai ales dacă reluându-se campionatul echipa pregătită de Ole Gunnar Solskjaer va reuşi să termine pe locul 4, de Champions League.

Manchester United, record de transfer

Tehnicianul norvegian îşi reproşează teribil uşurinţa cu care a tratat cazul compatriotului său Halland, care la Borussia Dortmund a explodat, devenind unul dintre cei mai râvniţi atacanţi de pe continent, cu Real Madrid în pole position.

ADVERTISEMENT

Şi pregăteşte o lovitură extraordinară, cu un alt jucător al echipei germane, un fotbalist englez de mare perspectivă, care a intrat de câteva meciuri înclusiv în lotul de seniori al lui Gareth Southgate, deşi nu a împlinit încă 20 de ani.

În 2016 au plătit 105 milioane pentru Pogba

Cel în cauză este Jadon Snacho şi nu va fi deloc uşor pentru United să rezolve acest transfer din punct de vedere financiar, pentru că aducerea lui înseamnă cel mai scump transfer din istoria clubului, depăşind cele 105 milioane plătite pentru Paul Pogba în 2016 lui Juventus.

ADVERTISEMENT

130 de milioane de euro este suma pe care o oferă Manchester United pentru jucătorul care în 35 de apariţii a marcat 17 goluri şi 19 assisturi, dar concurenţa este aspră.

E dorit şi de Chelsea şi Liverpool

Chelsea şi Liverpool au aceeaşi ţintă, iar Jurgen Klopp speră ca faptul că a fost cândva pe banca galben-negrilor să îl transforme în favorit în preferinţele grupării germane.

ADVERTISEMENT

Dacă ar reuşi acest transfer Manchester United ar da o mare lovitură rivalilor de la Manchester City, pentru că jucătorul până acum doi ani făcea parte din lotul echipei pregătite de Pep Guardiola, dar nu era băgat în seamă.

Beneficiu fantastic pentru Borussia Dortmund

Borussia Dortmund a plătit 8 milioane de euro pentru transferul lui Jadon Sancho şi acum poate câştiga de 15 ori mai mult, o afacere extraordinară.

ADVERTISEMENT

Jadon Sancho vrea şi el să joace la un mare club din ţara sa şi după informaţiile existente preferinţa lui ar fi Manchester United, de unde şi teoria că echipa lui Ole Gunnar Solskjaer se află în pole-position.

ADVERTISEMENT