Mourinho i-a uluit pe englezi! “Nu am niciun regret, nu este sfârşitul lumii”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/03/2018, 08:21
Mourinho i-a uluit pe englezi! “Nu am niciun regret, nu este sfârşitul lumii”

Manchester United a fost eliminată de Sevilla din Liga Campionilor chiar pe “Old Trafford”. Vizibil marcat de înfrângere, Jose Mourinho a vorbit la finalul meciului, însă declaraţiile portughezului îi vor scoate din sărite pe fanii “diavolilor”.

“Am stat pe scanul pe care e acum Montella. Am eliminat-o pe Manchester United de două ori, cu Porto şi Real Madrid, aşa că nu e ceva nou pentru club. Desigur că este o dezamăgire pentru mine. Nu am niciun regret. Eu şi jucătorii am dat tot ce a fost mai bun. Aşa e în fotbal, uneori mai şi pierzi. Nu vreau să fac o dramă din această eliminare. Avem meci sâmbătă. Nu este sfârşitul lumii”, a declarat Jose Mourinho.

Schimbări după Manchester United – Sevilla 1-2

Antrenorul portughezilor a vorbit şi despre schimbările pe care trebuie să le facă la echipă. “Trebuie să schimbăm totul la acest club. Toată lumea cheltuieşte bani, nu? E un proces natural. Toate cluburile investesc. Nu cred că a fost o prestaţie slabă azi. Intenţiile de la început au fost foarte bune”, a mai precizat Jose Mourinho.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×