Mourinho i-a uluit pe englezi! "Nu am niciun regret, nu este sfârşitul lumii"

manchester united-sevilla, liga campionilor, jose mourinho

Manchester United - Sevilla 1-2 s-a jucat în manşa retur a optimilor de finală din Liga Campionilor. Jose Mourinho a şocat la conferinţa de presă de la finalul meciului.

Manchester United a fost eliminată de Sevilla din Liga Campionilor chiar pe "Old Trafford". Vizibil marcat de înfrângere, Jose Mourinho a vorbit la finalul meciului, însă declaraţiile portughezului îi vor scoate din sărite pe fanii "diavolilor".

"Am stat pe scanul pe care e acum Montella. Am eliminat-o pe Manchester United de două ori, cu Porto şi Real Madrid, aşa că nu e ceva nou pentru club. Desigur că este o dezamăgire pentru mine. Nu am niciun regret. Eu şi jucătorii am dat tot ce a fost mai bun. Aşa e în fotbal, uneori mai şi pierzi. Nu vreau să fac o dramă din această eliminare. Avem meci sâmbătă. Nu este sfârşitul lumii", a declarat Jose Mourinho.

Schimbări după Manchester United - Sevilla 1-2

Antrenorul portughezilor a vorbit şi despre schimbările pe care trebuie să le facă la echipă. "Trebuie să schimbăm totul la acest club. Toată lumea cheltuieşte bani, nu? E un proces natural. Toate cluburile investesc. Nu cred că a fost o prestaţie slabă azi. Intenţiile de la început au fost foarte bune", a mai precizat Jose Mourinho.