“Pianistul” Sanchez, făcut praf de legendele “diavolilor”! “Îmi este milă de el”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/03/2018, 16:05
“Pianistul” Sanchez, făcut praf de legendele “diavolilor”! “Îmi este milă de el”

Manchester United a fost eliminată din Liga Campionilor, iar Alexis Sanchez a fost printre cei mai criticaţi fotbalişti din echipa lui Jose Mourinho. Internaţionalul chilian a fost criticat în termeni duri de Rio Ferdinand, fost jucător al “diavolilor” între 2004 şi 2014.

“Sanchez pare o umbră a jucătorului care a fost. A părut ca un străin în timpul meciului. Când te transferi de la o echipă la alta nu ai ai cum să-ţi pierzi talentul. Într-un fel îmi este milă de el”, a declarat Rio Ferdinand.

Scholes l-a atacat după Manchester United – Sevilla 1-2

Paul Scholes l-a criticat, la rândul lui, pe Alexis Sanchez. “Jose Mourinho ar trebui să observe că Sanchez, în ultimele patru-cinci meciuri, nu a fost la un nivel prea bun”, a precizat fostul mijlocaş al lui Manchester United.

Ştirea MOMENTULUI

Cum şi-a bătut joc Pele de naţionala lui Leo Messi: “Era 1-0”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.