Premier League

Manchester United și-a stropit gazonul cu spray de usturoi înaintea meciului cu Liverpool! Vezi de ce a procedat așa

Manchester United și-a stropit gazonul celebrului stadion Old Trafford cu spray de usturoi

Tabloidul britanic The Sun redă imagini de pe celebra arenă Old Trafford, care demonstrează că Manchester United și-a stropit gazonul cu spray de usturoi înaintea meciului cu Liverpool. Marele meci are loc duminică, 24 februarie, de la ora 16:05 în cadrul etapei a 27-a din Premier League și este extrem de important pentru ambele combatante: United trage cu dinții să termine pe locul 4, pe care îl ocupă în prezent, The Reds se bat la titlu cu Manchester City, ambele fiind la egalitate de puncte în acest moment.

Pentru fanii lui Unitedde această dată, mai presus de rivalitatea cu City, contează cele trei puncte, pentru ca echipa lor să rămână în cursa pentru loc de Champions League. De aceea ei nu vor proceda ca suporterii lui Everton, marele dușman din Liverpool al cormoranilor, care i-au amenințat pe jucători că vor avea de-a face cu ei dacă la meciul de la Liverpool cu Manchester City nu vor pierde, ceea ce s-a și întîmplat.

Paraziții, râmele și viermii, inamicii gazonului de pe Old Trafford

Va fi un meci mare și pentru a fi siguri inclusiv de faptul că gazonul va arăta impecabil, să nu pună nici un fel de probleme jucătorilor, responsabilii clubului din Manchester au stropit gazonul cu spray de usturoi. “Este adevărat că există riscul ca mirosul din gazon să urce spre tribune, dând senzația de bucătărie, dar acest lucru era necesar și am procedat bine folosind usturoi și alte substanțe chimice, în folosul gazonului.

Manchester United a luat această măsură împotriva paraziților, râmelor și viermilor
Manchester United a luat această măsură împotriva paraziților, râmelor și viermilor

Dacă nu am fi făcut acest lucru era foarte posibil ca anumiți paraziți care stau sub gazon, în pământ să încerce să iasă la suprafață. La fel și râme sau viermi. Acum, după ce gazonul a fost stropit cu spray de usturoi suntem siguri că nici un parazit nu va pune probleme” – a explicat unul dintre oficiali. Sigur, pentru Ole Gunnar Solskjaer sau Jurgen Klopp faptul că gazonul a fost stropit cu usturoi nu are nici o importanță. Norvegianul i-a solicitat sfaturi fostului său antrenor, Sir Alex Ferguson, pentru acest meci și are vești optimiste din partea medicilor, conform cărora atât Martial cât și Lingard ar putea fi recuperați până la ora meciului.