Mourinho şi-a gândit strategia pentru vară! Bale şi Isco, pe lista “diavolilor”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
09/02/2018, 13:26
Mourinho şi-a gândit strategia pentru vară! Bale şi Isco, pe lista “diavolilor”

Manchester United şi-a luat gândul de la titlu în acest sezon, iar Jose Mourinho pregăteşte strategia pentru următoarea stagiunea. “Diavolii” vor să-i aducă pe Gareth Bale şi Isco, ambii având un viitor incert la Real Madrid.

Presa din Anglia anunţă că mutarea celor doi jucători la Manchester United este iminentă. Oficialii clubului care ocupă locul 2 în Premier League sunt pregătiţi să facă ofertă pentru cei doi fotbalişti în perioada de transferuri din vară.

Bale, ţintă veche pentru Manchester United

“Este posibil ca perioada de transferuri din vară să una importantă pentru Manchester United. Gareth Bale şi Isco sunt favoriţi să ajungă pe “Old Trafford”, ceea ce ar fi un mare plus pentru atacul echipei”, au scris jurnaliştii de la Daily Star.

Gareth Bale este o ţintă mai veche a celor de la Manchester United, iar jucătorul ar prefera să se întoarcă în Premier League, la cinci de când a plecat de la Tottenham Hotspur. Internaţionalul galez s-a aflat pe lista “diavolilor” atât în vară, cât şi în această iarnă. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.