Premier League

Manchester United a semnat noul „copil-minune” al fotbalului francez. Îl cheamă Noam Emeran și are doar 16 ani!

16.02.2019 | 14:48
Manchester United a semnat noul copilminune al fotbalului francez Il cheama Noam Emeran si are doar 16 ani
ADVERTISEMENT

Pe lângă zecile de milioane de euro investite în nume cât mai mari, cei de la Manchester United are au mereu privirea și către viitor. Astfel, „diavolii roșii” au confirmat faptul că l-au transferat pe Noam Emeran, un tânăr fotbalist francez în vârstă de numai 16 ani.

Emeran a atras privirea scouterilor englezi în urma prestațiilor pe care le-a avut la echipa de juniori a celor de la Amiens. De altfel, fotbalistul atrăsese atenția și celor de la PSG și Juventus Torino, dar Manchester United a fost destinația preferată de către tânărul sportiv. Emeran este născut în septembrie 2002, la Paray-le-Monial și este internațional de juniori al Franței.

ADVERTISEMENT

Noah Emeran, noul transfer al celor de la Manchester United

Transferul lui Emeran trebuia să se facă luna precedentă, dar achiziția a stagnat. Cu toate acestea, tânărul fotbalist a postat pe instagram și a confirmat că transferul a fost efectuat: „Sunt fericit și mândru să anunț că am semnat cu uriașul club și marea familie care este Manchester United. Țin să le mulțumesc părinților mei, avocatului meu și antrenorilor care m-au ajutat să ajung la acest nivel. Cu voia Domnului, acesta este doar începutul unei noi și frumoase aventuri”, a scris tânărul fotbalist pe rețeaua de socializare.

Manchester United și-a făcut un obicei în a transfera fotbaliști tineri cu extrem de mult potențial. Formația de pe Old Trafford a cheltuit sume destul de importante pentru juniori din Întreaga lume. Poate cel mai elocvent transfer în acest sens este cel al lui Cristiano Ronaldo. Acesta a ajuns la United de la Sporting Lisabona, la vârsta de 18 ani. Pentru a-și asigura serviciile fotbalistului portughez, „diavolii” au plătit 19 milioane de euro.

ADVERTISEMENT