Cele mai citite

Manchester United sparge banca în vară! Ce transferuri de top face Mourinho! Lukaku l-a dat de gol!

Eliminarea din Liga Campionilor în faţa celor de la Sevilla l-a făcut pe Jose Mourinho să îşi dorească şi mai mult achiziţii importante la Manchester United.
18.03.2018 | 14:15
Manchester United sparge banca în vară! Ce transferuri de top face Mourinho! Lukaku l-a dat de gol!
ADVERTISEMENT

Tehnicianul portughez pregăteşte deja sezonul viitor. După ce a anunţat pe toată lumea că nu are de gând să plece de la United doar pentru că a fost eliminat din optimile Ligii de către Sevilla, Mourinho a început tatonările pentru transferurile pe care le va face în vară.

Atacantul Romelu Lukaku, unul dintre puţinii jucători care au scăpat de critici, l-a dat de gol pe lusitan: “Suntem Manchester United şi trebuie să ne îmbunătăţim lotul în fiecare an, să fim mai puternici. Ştiu o grămadă de fotbalişti de top care vor veni la echipă din vară!“, a spus Lukaku.

Presa din Anglia a lansat deja primele trei nume cu care Mourinho vrea să îşi betoneze lotul: brazilianul Fred de la Şahtar, francezul Matuidi de la Juventus şi croatul Perisic de la Inter. Pentru a le face loc celor trei, The Special One va renunţa la fotbalişti precum Martial, Mata, Blind, Shaw sau Darmian.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri