Sport

Manchester United, victorie categorică în amicalul de gală cu Liverpool. Cristiano Ronaldo nu a fost în lotul „diavolilor roșii”. Video

Există viață și fără Cristiano Ronaldo! Manchester United a demolat-o pe rivala de moarte Liverpool într-un meci amical disputat în Thailanda. Superstarul lusitan n-a făcut parte din lotul lui Erik ten Hag.
12.07.2022 | 19:01
Manchester United victorie categorica in amicalul de gala cu Liverpool Cristiano Ronaldo nu a fost in lotul diavolilor rosii Video
Manchester United se bucură după un gol marcat în amicalul cu Liverpool. FOTO: Twitter Man United
ADVERTISEMENT

Manchester United a trecut cu brio de primul test în „era ten Hag”. Cu tehnicianul olandez pe bancă, gruparea de pe Old Trafford și-a distrus marea rivală într-un meci amical. Confruntarea cu Liverpool a avut loc în Thailanda, iar „diavolii roșii” s-au impus cu scorul de 4-0. Cristiano Ronaldo, care ar dori să plece de la United, este învoit și nu face parte din lot pentru acest turneu.

Manchester United a spulberat-o cu scorul de 4-0 pe rivala Liverpool

La pauză, tabela de marcaj a stadionului Rajamangala din Bangkok arăta deja scor de neprezentare în favoarea lui Manchester United. Primul care și-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost Jadon Sancho, în minutul 12. Englezul a profitat de o eroare în defensiva „cormoranilor”.

ADVERTISEMENT

La finalul primei jumătăți de oră a înscris și Fred. Brazilianul l-a executat pe Alisson, coechipierul său de la echipa națională, cu un lob superb de la marginea suprafeței de pedeapsă.

Rezultatul primei reprize l-a stabilit Anthony Martial, proaspăt revenit la United după împrumutul la Sevilla. Francezul a marcat în minutul 33, după ce a fost titular și a evoluat din nou cu numărul 9 pe tricou.

ADVERTISEMENT

Ultimul gol al partidei a fost marcat în actul secund, mai exact în minutul 76. Uruguayanul Facundo Pellistri s-a aflat la finalizare după un contraatac magistral purtat alături de Eric Bailly și Amad Diallo.

Chiar dacă nu s-a putut baza pe serviciile lui Cristiano Ronaldo, Erik ten Hag a folosit un prim „11” care are mari șanse să fie folosit și în următorul sezon de Premier League. De cealaltă parte, Jurgen Klopp a dat replica cu o echipă de titulari mai puțin obișnuită la Liverpool, fără vede precum Mo Salah, Darwin Nunez sau Trent Alexander-Arnold.

ADVERTISEMENT
  • Manchester United: De Gea – Dalot, Lindelof, Varane, Shaw – Fred, McTonimay, B. Fernandes – Rashford, Martial, J. Sancho
  • Liverpool: Alisson – Mabaya, N. Phillips, J. Gomez – Henderson, Morton, Carvalho, Chambers – L. Diaz, R. Firmino, Elliot

Darwin Nunez s-a făcut de râs

În repriza a doua, Jurgen Klopp l-a aruncat în teren și pe Darwin Nunez, atacantul uruguayan al cărui transfer de la Benfica a costat-o 100 de milioane de euro pe Liverpool. După o acțiune individuală și o centrare blocată, balonul i-a revenit lui Salah, care a tras în stâlpul porții.

ADVERTISEMENT

De acolo, mingea a ricoșat la Nunez, care, deși se găsea într-o poziție excelentă și cu goalkeeperul advers la pământ, a șutat direct în peluza stadionului din Bangkok.

Următorul meci amical al lui Manchester United e programat pe 15 iulie, cu Melbourne Victory. În această vară, noua echipă a lui Erik ten Hag va mai avea parte și de alte meciuri de verificare interesante, în care își va măsura forțele cu Crystal Palace, Aston Villa, Atletico Madrid și Rayo Vallecano.

ADVERTISEMENT