Manchester United, victorie între “diavoli” cu AC Milan. S-au executat 26 penaltyuri! Video

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
26/07/2018, 12:04
Manchester United, victorie între “diavoli” cu AC Milan. S-au executat 26 penaltyuri! Video GALERIE FOTO
Manchester United, victorie între diavoli cu AC Milan. Chilianul Sanchez a fost cel mai bun jucător al lui Mourinho

Pe stadionul frumoaseler nopţi americane ale tricolorilor noştri la CM 1994, Rose Bowl din Pasadena, Manchester United a obţinut victoria, într.un meci între “diavoli”, în faţa lui AC Milan. A obţinut însă un succes după o interminabilă serie de lovituri de departajare, pentru că la finalul timpului regulamentar scorul era de 1-1, goluri marcate repede de Alexis Sanchez pentru echipa lui Jose Mourinho, respectiv spaniolul Suso pentru cea a lui Gennaro Gattuso.

Cum tabela nu a mai suferit modificări până la final a urmat loteria de la punctul cu var. Unde s-a ajuns să se execute nu mai puţin de 26 de lovituri pentru a se stabili echipa învingătoare. S-a ajuns ca Andreis Pereira, Ander Herrera şi Hakan Calhanoglu să execute câte două lovituri, reuşind să se dovedească foarte precişi. În cele din urmă s-a impus Manchester United  cu 9-8, Kessie ratând ultima lovitură a rossonerilor.

Manchester United, victorie între “diavoli” cu AC Milan. Sanchez a fost cel mai bun om al lui Mourinho

Jose Mourinho nu l-a utilizat pe mijlocaşul Nemanja Matic, deşi sârbul a revenit din vacanţă mult mai repede, iar Anthony Martial nu a fost folosit, fiind trecut pe lista de transferuri. Chilianul Alexis Sanchez, care a luat in extremis viza pentru SUA, a fost cel mai bun jucător pentru Mourinho. Portughezul a cerut conducerii urgentarea transferului internaţionalului englez Harry Maguire, titular la Campionatul Mondial, unde Anglia a terminat pe locul 4, după ce a pierdut finala mică în faţa Belgiei cu 2-0.

Mourinho e foarte nemulţumit de faptul că nu a putut încă efectua achiziţiile dorite şi ameninţă că United nu va putea concura cu vecina City, cu Liverpool şi cu Tottenham în viitoarea ediţie a Premier League în lupta pentru câştigarea titlului. Milan s-a prezentat destul de bine, schimbarea patronatului chinez cu fondul american de investiţii Elliott fiind de bun augur.

Manchester United, victorie între diavoli cu AC Milan Spaniolul Suso, fost la Liverpool, a egalat. În imagine, golul jucătorului de la AC Milan
Manchester United, victorie între diavoli cu AC Milan Spaniolul Suso, fost la Liverpool, a egalat
Închide ×