Alarmă pe Nou Camp! Mourinho vrea un jucător cheie al Barcelonei

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
02/04/2018, 11:06
Alarmă pe Nou Camp! Mourinho vrea un jucător cheie al Barcelonei

Jose Mourinho încearcă să creioneze lotul pentru viitorul sezon la Manchester United. Tehnicianul portughez este lămurit că singurul lucru la care mai poate spera acum pentru finalul de sezon este să treacă de Tottenham în semifinalele Cupei Angliei şi să atace câştigarea trofeului. Altminteri, diavolii roşii vor trebui să mulţumească doar cu o calificare în grupele Champions League, dar fără a aşeza vreun trofeu în vitrină, în timp ce în precedentul sezon a câştigat Europa League şi Cupa Ligii.

Cum este foarte clar că vor pleca o serie de jucători la fel de limpede este şi că vor sosi destul de multe figuri noi, evident jucători de top, care să poată aduce pe United să se bată pentru titlu. Oricum, s-a stabilit o premieră pentru cariera lusitanului, care peste tot pe unde a trecut a câştigat campionatul în al doilea an (Chelsea de două ori, Inter, Real Madrid), dar acum va trebui să îl aştepte pe al treilea, pentru a nu avea un fiasco.

Barcelona nu a venit să ofere noul contract

Şi pentru că îi trebuie jucători foarte buni, Mourinho vrea să accelereze deschiderea tratativelor cu unul dintre cei mai buni fundaşi din lume ,la această oră, francezul Samuel Umtiti de la Barcelona, care încă nu a semnat un nou contract cu catalanii şi are unul dintre cele mai mici salarii pe Nou Camp. Mourinho îl consideră pe Umtiti jucătorul cheie pentru securizarea defensivei.

Umtiti ar dori să continue pe Nou Camp, dar în alte condiţii materiale decât cele actuale, adică să primească un salariu de minim 7-8 milioane de euro, dublu faţă de cel actual. A avut evoluţii constant bune şi datorită lui apărarea blaugrana nu a mai intrat aşa de uşor la apă. Transferul lui de la Lyon a costat 25 de milioane euro, momentan este cotat la 55 de milioane, un preţ lejer pentru un club ca Manchester United. Dacă Barca nu va rezolva problema până în vară va risca enorm să îl piardă pe Umtiti şi ar fi o o piedere cu adevărat grea.

Închide ×