Sport

Este oficial! Ole Gunnar Solskjaer, demis de la Manchester United după 1-4 cu Watford. Răspunsul lui Luis Enrique, după ce Ronaldo l-a propus pe Old Trafford

Ultima umilință pare să le fi pus capac șefilor lui Manchester United. „Diavolii” au fost învinși de Watford, scor 1-4, iar conducerea a convocat o întâlnire de urgență pentru a îl demite pe norvegian.
21.11.2021 | 20:14
Este oficial Ole Gunnar Solskjaer demis de la Manchester United dupa 14 cu Watford Raspunsul lui Luis Enrique dupa ce Ronaldo la propus pe Old Trafford
Ole Gunnar Solskjaer, demis de la Manchester United după 1-4 cu Watford. Zidane, favorit să îi preia pe "diavoli"
ADVERTISEMENT
21-11-2021
18:14

Raecția savuroasă a lui Luis Enrique

Cristiano Ronaldo își dorește ca Luis Enrique să îl înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer la cârma lui Manchester United, iar selecționerul Spaniei a oferit o primă reacție la acest zvon.

„E cumva 1 aprilie?”, a declarat Luis Enrique, citat de La Sexta.

21-11-2021
17:45

Ole Gunnar Solskjaer nu și-a luat la revedere de la Pogba și Cavani

Ole Gunnar Solskjaer și-a luat rămas bun de la vestiarul lui Manchester United după ce a fost demis, dar norvegianul i-a omis pe doi dintre fotbaliștii cu care nu a avut o relație tocmai bună.

Accidentați, Edison Cavani și Paul Pogba nu au fost prezenți la baza de antrenament, astfel că antrenorul de 48 de ani nu a mai discutat cu cei doi înainte de plecarea de la Carrington.

21-11-2021
16:20

Cristiano Ronaldo îl vrea antrenor pe Luis Enrique

Pe lista lui Manchester United a apărut un nou nume pentru banca tehnică. Conform Sky Sports, Cristiano Ronaldo îl vrea în funcția de principal pe selecționerul Spaniei, legenda Barcelonei, Luis Enrique. Tehnicianul catalan a câștigat ultima Liga a Campionilor cu „extratereștrii”, în 2015. Surprinzător având în vedere că toată lumea se gândește că Ronaldo și-ar dori să lucreze cu Zidane, cel alături de care a cucerit trei Champions League la Real Madrid.

21-11-2021
14:45

Sir Alex Ferguson îl vrea la Manchester United pe Mauricio Pochettino

Sir Alex Ferguson a avut un rol decisiv în revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford în acest sezon, iar acum ar putea determina viitorul antrenor al lui Manchester United. Favoritul omului care a adus două Ligi ale Campionilor pe „Teatrul Viselor” este tehnicianul lui PSG, Mauricio Pochettino, după cum anunță talkSPORT.

Argentinianul este însă sub contract cu PSG, până în 2023, și, dacă ar fi să vină, ar veni abia de la începutul sezonului viitor. În cazul în care va ajunge la Manchester, Pochettino s-ar întoarce astfel după doar trei ani în Premier League. În noiembrie 2019, el a părăsit-o pe Tottenham Spurs, echipă pe care a dus-o până în finala Champions League.

21-11-2021
10:39

Manchester United a anunţat plecarea lui Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United a postat un comunicat de presă, pe site-ul oficial al clubului, prin care anunţă că Ole Gunnar Solskjaer nu mai este antrenorul echipei.

“Manchester United anunţă că Ole Gunnar Solskjaer a părăsit rolul de manager al echipei. Ole va rămâne mereu o legendă a lui Manchester United şi am ajuns cu regret la această decizie.

Chiar dacă ultimele săptămâni au fost dezamăgitoare, acestea nu ar trebui să ascundă toată munca depusă în ultimii trei ani pentru reconstrucţia fundaţiei pentru un succes pe termen lung.

Ole părăseşte clubul cu mulţumirile noastre pentru munca depusă ca manager şi îi dorim tot binele pentru viitor. Locul lui în istoria clubului rămâne asigurat, nu doar pentru cariera lui de fotbalist. Va fi mereu binevenit pe Old Trafford ca parte din familia lui Manchester United.

Michael Carrick va prelua conducerea echipei pentru următoarele meciuri, în timp ce clubul caută un antrenor interimar până la finalul sezonului”, au scris oficialii clubului.

20-11-2021
23:34

Fabrizio Romano face anunțul: "Ole Gunnar Solskjaer, demis de la Manchester United"

Fabrizio Romano, jurnalist recunoscut pentru informațiile foarte exacte, anunță că Manchester United l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer. În acest moment se întocmesc actele, iar un anunț oficial ar urma să fie oferit în următoarele ore.

Toate publicațiile din Anglia au preluat informația oferită de Fabrizio Romano. Lucrurile par a fi certe în acest moment: Solskjaer a fost demis după 1-4 cu Watford. Ședința de la club a durat cinci ore! Zinedine Zidane, marele favorit pentru a o prelua pe United. Brendan Rodgers ar fi varianta de rezervă.

20-11-2021
21:32

S-a terminat ședința de urgență de la Manchester United. Ce se întâmplă cu Solskjaer

Situația de la United derutează și presa din Marea Britanie, care a început să relateze deja diferite scenarii ale viitorului băncii tehnice a lui United, după întâlnirea avută între „boșii” vicecampioanei Angliei.

The Sun anunță că mandatul lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca „diavolilor” s-a încheiat. Tabloidul britanic susține că norvegianul și-a luat adio de la jucători după umilința cu Watford și că Man United urmează să îi plătească clauza de reziliere de 7,5 milioane de lire sterline.

În schimb, Sky Sports scrie că norvegianul e încă în funcție, după ce ședința de urgență de pe Old Trafford s-a încheiat, dar șefii „diavolilor” nu sunt încă deciși în privința viitorului lui Solskjaer.

20-11-2021
20:37

Câți bani va încasa Solskjaer dacă va fi dat afară de Manchester United

Manchester United este decisă să îl dea afară pe Ole Gunnar Solskjaer după eșecul de pe Vicarage Road. Conform Express, conducerea „diavolilor” îi va plăti 7,5 milioane de lire sterline norvegianului pentru reziliere. Solskjaer abia semnase un nou contract cu United, în iulie anul acesta, care ar trebui să expire în vara lui 2024.

20-11-2021
19:58

Ole Gunnar Solskjaer, ultimele 48 de ore pe banca lui United?

Se pare ca Solskjaer mai are doar câteva ore în calitate de manager al lui Manchester United. Presa din Anglia anunță că meciul cu Watford ar fi fost ultimul pentru norvegian, care și-ar fi luat deja adio de la jucători, el urmând să fie demis în următoarele 48 de ore. Marea dilemă a șefilor lui United e dacă să îl păstreze și pentru partida cu Villarreal, din Liga Campionilor, programată marți, 23 noiembrie.

20-11-2021
19:47

Solskjaer, criticat și de fotbaliști: „Nu știm ce să facem”

Ole Gunnar Solskjaer nu mai e susținut nici de vestiar. Fotbaliștii l-au criticat după Watford – Man United 4-1.

„Nu atacăm, nu băgăm alunecări, nu câștigăm dueluri. Cu echipele mici trebuie să câștigăm tot”, a declarat Bruno Fernandes.

Cuvintele lusitanului au fost susținute și de portarul David de Gea: „Nu știm ce să facem cu mingea”, a declarat spaniolul, citat de BBC.

 

20-11-2021
19:22

Solskjaer și-a cerut scuze pentru că a zâmbit la interviul de după umilința cu Watford

În timp ce familia Glazer pregătește debarcarea lui de pe Old Trafford, Solskjaer face „spectacol” la declarații. Norvegianul și-a cerut scuze că a zâmbit la interviul acordat imediat după Watford – Man United 4-1.

„Îmi pare rău că am zâmbit, dar e ceva omenesc. Și eu sunt surprins de ce se întâmplă pentru că toți băieții sunt buni, sunt jucători de top, sunt foarte profesioniști.

Sigur,când lucrurile nu merg bine, parcă totul e împotriva ta și e greu să joci cu un astfel de blocaj mental. Am ieșit de la pauză cu ideea că nu mai avem ce să pierdem și am jucat fantastic. Am marcat un gol, ne-am creat ocazii, dar, sigur, că nu a fost suficient”, a declarat Solskjaer, conform Sky Sports.

20-11-2021
19:12

Familia Glazer insistă pentru Zidane și a mărit oferta pentru ca francezul să vină de acum

Conform The Times, familia Glazer le-a dat indicații celor din staff-ul administrativ al lui Manchester United să mărească oferta pentru „Zizou”, iar francezul să fie convins să preia echipa încă de acum, după eventuala demitere a lui Solskjaer.

Întâlnire de urgență pe Old Trafford. Conducerea vicecampioanei Angliei a cedat nervos după ce Manchester United a pierdut cu 1-4 meciul de la Watford și vrea să îl dea afară pe Ole Gunnar Solskjaer.

Familia Glazer, care conduce frâiele lui United, a convocat întreaga conducere administrativă a „diavolilor roșii” pentru a decide soarta managerului norvegian, anunță Times. Conform jurnaliștilor britanici, ședința de urgență se va desfășura online și va începe la ora 21:00, ora României.

ADVERTISEMENT

Una dintre temele discuției va fi reprezentată de banii pe care americanii vor urma să îi dea lui Solskjaer pentru rezilierea contractului. În acest moment, șefii lui Manchester United vor să facă tot ce le stă în putere pentru a îl convinge pe Zinedine Zidane să preia frâiele triplei câștigătoare de UEFA Champions League. Ca antrenor, francezul are tot atâtea Ligi ale Campionilor, toate cu Real Madrid.

Întâlnire de urgență pe Old Trafford. Manchester United vrea să îl dea afară pe Solskjaer și să îl aducă pe Zidane

Șefii lui United speră deja de ceva timp să îl instaleze pe „Zizou” în funcția de manager al „diavolilor”, aceștia apelând chiar la ajutorul foștilor elevi ai francezului de pe Bernabeu, Cristiano Ronaldo și Raphael Varane. Împreună, pe lângă cele trei Ligi ale Campionilor, cei Zidane, Varane și Ronaldo au mai câștigat un titlu în LaLiga, o Supercupă a Spaniei, două Supercupe ale Europei și două Campionate Mondiale ale Cluburilor.

ADVERTISEMENT

Sub comanda lui Solskjaer, Manchester United are un parcurs execrabil în Premier League. Din ultimele 21 de puncte puse în joc, „diavolii roșii” n-au reușit să câștige decât patru. Ca urmare a eșecului cu Watford, United a coborât pe locul 7, cu 17 puncte, 12 mai puține decât liderul Chelsea și șase până la top 4.

Mai mult, apărarea lui United este la pământ. În ultimele patru înfrângeri, Manchester a primit nu mai puțin de 15 goluri, de la Watford, Manchester City, Liverpool și Leicester.

ADVERTISEMENT

Discurs halucinant al lui Ole Gunnar Solskjaer. Norvegianul ține cu dinții de scaun: „Am jucat un fotbal foarte bun”

În ciuda unui nou rezultat lamentabil, Ole Gunnar Solskjaer rămâne pe poziții și nu se teme pentru viitorul său. Mai mult, antrenorul în vârstă de 48 de ani consideră în continuare că el este omul potrivit pentru a redresa corabia.

„Întotdeauna am încredere în mine. Sigur, în acest moment traversăm o perioadă foarte dificilă, dar văd și cred că fiecare dintre noi a dat tot ce a avut mai bun. Staff-ul este fantastic. Rezultatele sunt însă proaste. Cred totuși că ne putem reveni.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îi facă pe jucători să joace mai bine, aceasta este responsabilitatea mea. Doar asta contează acum. Ei sunt dezamăgiți, pentru că muncesc și încearcă să își recapete încrederea.

Sunt foarte mulțumit de cum am arătat în repriza a doua. Nu ma înțelegeți greșit, toată ziua fost dezamăgitoare, departe de standardele noastre, dar vreau să spun că atitudinea, calitatea și ceea ce am pus în aplicare în ultimele 20 de minute a fost bine. Am jucat un fotbal foarte bun și ne-am creat multe ocazii”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer, după Watford – Man United 4-1.

Discursul norvegianului pare de-a dreptul halucinant având în vedere haosul din repriza a doua de pe Vicarage Road, atunci când United nu doar că a luat două din cele patru goluri, dar l-a pierdut și pe Harry Maguire, eliminat în premieră în calitate de fotbalist al „diavolilor roșii”.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Manchester City – Everton: 2,20 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT