Manchester United vrea să-l deturneze pe Ronaldo din drumul spre Juventus!

Sorin Dumitrescu   
în CM 2018
06/07/2018, 11:09
Manchester United vrea să-l deturneze pe Ronaldo din drumul spre Juventus! GALERIE FOTO
Manchester United vrea să-l deturneze pe Ronaldo din drumul spre Juventus. Mourinho apelază la latura semtimentală a portughezului

Manchester United vrea să-l deturneze pe Cristiano Ronaldo din drumul spre Juventus! Este o ştire care a produs efectiv panică la Torino, acolo unde suporterii aşteaptă din clipă în clipă momentul anunţului oficial al transferului portughezului. Jose Mourinho a trasat clar sarcină conducerii lui United să intre de urgenţă în contact cu agenţii jucătorului şi să facă o ofertă superioară celei primite de la italieni.

United caută să sensibilizeze latura sentimentală a lui Ronaldo, acesta neputând uita faptul că la Manchester United a câştigat prima dată trofeul Champions League şi că pe Old Trafford a fost foarte iubit de suporteri, care ar fi încântaţi să îl revadă în echipa “diavolilor roşii”. Concret, suma de 100 de milioane de euro nu reprezintă nici o problemă pentru a fi achitată pe loc Realului. Ceea ce intenţionează United să facă este să crească valoareasalariului anual al jucătorului.

Manchester United vrea să-l deturneze pe Ronaldo! Ce îi oferă Mourinho

Acesta s-a înţeles cu Juventus pentru 30 de milioane de euro pe sezon şi un contract pe patru sezoane. Cu 8 milioane peste ceea ce avea la Real Madrid. Mourinho ştie că Ronaldo e omul banului şi că dacă i se va face o ofertă mai avantajoasă este foarte posibil să se răzgândească în privinţa lui Juventus şi să accepte să meargă la echipa care îi va un salariu mai mare. Englezii susţin că Mourinho a primit OK-ul conducerii lui United pentru a-i oferi lui Ronaldo 35 de milioane de euro pe an.

Manchester United vrea să-l deturneze pe Ronaldo din drumul spre Juventus. Îi oferă un salariu mai mare ca Juventus., 35 de milioane pe an
Manchester United vrea să-l deturneze pe Ronaldo din drumul spre Juventus. Îi oferă un salariu mai mare ca Juventus.

Posibila venire a lui Cristiano Ronaldo a stârnit la Torino revolta angajaţilor de la Fiat. Aceştia acuză conducerea colosului din industria de automobile de faptul că este implicat în contribuţii financiare substanţiale pentru aducerea de staruri la Juventus, în loc de a se preocupa de problemele angajaţilor. “Voi cheltuiţi averi pentru a aduce pe Higuain şi acum pe Ronaldo, dar de oameni nu vă pasă cum trăiesc. De zece ani nu aţi mai umblat la salarii, în schimb pentru vedetele din fotbal sunt bani în orice moment” – a sunat reproşul adresat în special lui Andrea Agnelli, care este în funcţie de conducere şi la club şi la Fiat.

Închide ×