Fotbal international

Manchester United vrea să transfere 4 jucători de la Barcelona. Pe listă este și un vicecampion mondial

17.08.2020 | 15:54
Manchester United vrea sa transfere 4 jucatori de la Barcelona Pe lista este si un vicecampion mondial
January 19, 2020, Barcelona, USA: BARCELONA, SPAIN - JANUARY 19: Ivan Rakitic, midfielder of FC Barcelona looks during the La Liga match between FC Barcelona and Granada CF at Camp Nou on January 19 2020 in Barcelona, Spain. (Photo by Carlos Sanchez Martinez/Icon Sportswire) (Credit Image: © Carlos Sanchez Martinez/Icon SMI via ZUMA Press)
ADVERTISEMENT

Manchester United vrea să profite după ce Barcelona a fost umilită cu 8-2 de Bayern Munchen. Patru fotbaliști ai spaniolilor sunt doriți de englezi.

Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a părăsit UEFA Europa League după ce a fost învinsă de Sevilla, însă antrenorul din Norvegia dorește să-și îmbunătățească lotul pentru a avea evoluții cât mai bune în Liga Campionilor și în Premier League, în sezonul care va începe.

ADVERTISEMENT

Situația nu tocmai bună de la Barcelona i-a determinat pe englezi să-și dorească jucătorii de la echipa spaniolă care a ratat obiectivele cele mai importante din acest sezon.

Ei sunt jucătorii doriți de United

Samuel Umtiti este văzut drept soluția perfectă pentru apărarea ”diavolilor”. Francezul a mai fost dorit de englezi. Manchester United vrea să îl transfere definitiv în condițiile în care catalanii nu cer o sumă prea mare, conform celor de la Sport.es.

ADVERTISEMENT

Dembele, Rakitic și Vidal sunt și ei doriți de Manchester United. Ousmane Dembele, extrema catalanilor, este varianta de rezervă a englezilor după ce aceștia nu au reușit să-l aducă pe Jadon Sancho.

United vrea să îl ia sub formă de împrumut, dar nu ar zice nu nici unui transfer definitiv, dacă suma cerută va fi una accesibilă.

ADVERTISEMENT

Rakitic vrea să se ducă la finalista Europa League

Un alt jucător care va pleca de la Barcelona este Ivan Rakitic. Lui Manchester îi va fi greu să-l aducă pe croat pentru că acesta vrea să joace tot în Spania, la Sevilla, finalista Europa League.

Arturo Vidal ar putea ajunge și el la Manchester United datorită experienței sale. Vidal are 33 de ani și contractul său cu catalanii mai este valabil încă un an.

ADVERTISEMENT

Din sezonul 2016-2017 evoluează Umtiti pentru Barca după ce a fost adus de la Lyon. Dembele a venit în urmă cu patru ani de la Borussia Dortmund. Rakitic a fost adus în anul 2014 de la Sevilla. Arturo Vidal joacă de doi ani la Barcelona după ce a venit în august 2018 de la Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT