Fotbal international

Mourinho la shopping! Vrea un star de la Lazio şi un fost elev al lui Lucescu

Jose Mourinho doreşte să intărească linia de mijloc la Manchester United. Un star de la Lazio şi un fost jucător al lui Mircea Lucescu sunt ţintele verii.
16.04.2018 | 18:22
Mourinho la shopping Vrea un star de la Lazio si un fost elev al lui Lucescu

Manchester United se va despărţi la final de sezon de Michael Carrick, care va intra în stafful tehnic şi de Marouane Fellaini. Doi jucători importanţi şi experimentaţi din compartimentul median. Jose Mourinho a pus ochii pe doi jucători a căror cotă a urcat mult, chiar a explodat, în acest sezon. Este vorba de Sergej Milinkovic-Savic de la Lazio şi de Fred de la Şahtior Doneţk.

Primul este un obiectiv care a fost monitorizat tot sezonul. Scouterii lui United au fost prezenţi şi joia trecută, la Salzburg, unde Lazio a capotat lamentabil în Europa League şi duminică, la derby. Milinkovic-Savic e cotat la 100 de milioane euro, dar clubul roman a anunţat că dacă va termina campionatul pe loc de Champions League ar trebui ca oferta să fie una cu adevărat uriaşă pentru a accepta să se despartă de un unul dintre jucătorii cheie.

Mourinho are concurenţă din vecini

Fred este un fotbalist brazilian adus la Doneţk de Mircea Lucescu. A devenit liderul echipei şi pentru el bătălia va fi dură, pentru că la concurenţă se află tocmai marea rivală concitadină. City tocmai a ieşit campioană şi primul jucător pe care îl vrea imediat este Fred. Dar nu oferă decât 56 de milioane de euro. 

United e dispusă să ofere cu 10 milioane peste City, pentru a elimina concurenţa. Mourinho vrea ca lotul să fie întărit în toate compartimentele, pentru că pentru prima dată în carieră nu a câştigat titlul în al doilea an de mandat la un club. Mou nu concepe ca sezonul viitor să nu fie al lui United.