Fotbal international

Manchester United – Young Boys 1-0 în Liga Campionilor. Fellaini a calificat-o pe United în minutul 90+1. Mourinho a explodat la gol!

27.11.2018 | 21:41
Manchester United  Young Boys 10 in Liga Campionilor Fellaini a calificato pe United in minutul 901 Mourinho a explodat la gol

Manchester United s-a chinuit 91 de minute cu elvețienii de la Young Boys. Echipa antrenată de Jose Mourinho nu a găsit soluții să marcheze în poarta elvețienilor. Mai mult, “diavolii” au fost la un pas de dezastru, dar David de Gea a salvat miraculos scoțând de pe linia porții. Marouane Fellaini a marcat golul calificării în minutul 90+1. La reușita lui Jose Mourinho a explodat. A luat un suport cu băuturi de pe margine și a dat cu el de pământ. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Manchester United – Young Boys 1-0

 


UPDATE 21:10 – S-au anunțat echipele de start


În ultima etapă din campionat, Manchester United a obţinut doar o remiză, pe teren propriu, cu Crystal Palace, scor 0-0. Prestaţia vicecampioanei Angliei a fost din nou criticată de toată lumea, iar fanii formaţiei de pe “Old Trafford” s-au săturat de Jose Mourinho şi din ce în ce mai multe voci îi cer demisia. Chiar dacă a învins-o pe Juventus, scor 2-1, în ultimul meci din Liga Campionilor, Manchester United ocupă locul doi, cu două puncte deasupra celor de la Valencia. O victorie cu Young Boys, coroborată cu o remiză sau înfrângere a spaniolilor va însemna calificarea echipei engleze în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Manchester United – Young Boys Live Stream ONLINE la TV Telekom Sport, Digi Sport 

Manchester United – Young Boys Berna se va disputa marţi, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct pe Telekom Sport şi Digi Sport. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite, începând cu ora 22:00, în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. În tur, englezii s-au impus, scor 3-0, graţie golurilor înscrise de Paul Pogba (dublă) şi Anthony Martial.

Liga Campionilor LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Young Boys Berna este lider detaşat în prima ligă din Elveţia, unde are un avans de 16 puncte în faţa lui FC Basel. Situaţia stă cu totul altfel în Liga Campionilor. În patru etape, formaţia antrenată de Gerardo Seoane a obţinut un singur punct, după remiza cu Valencia, scor 1-1, şi ocupă ultimul loc în Grupa H.

Manchester United - Young Boys se va disputa în etapa a 5-a din Grupa H a Ligii Campionilor. Englezii au câştigat meciul din Elveţia
Manchester United – Young Boys se va disputa în etapa a 5-a din Grupa H a Ligii Campionilor. Englezii au câştigat meciul din Elveţia