Mandate de arestare pentru 42 de jurnalişti, în Turcia

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 16:53
Mandate de arestare pentru 42 de jurnalişti, în Turcia

Autorităţile turce au emis, luni, mandate de arestare pe numele a 42 de jurnalişti, a anunţat postul privat NTV, ultima dintr-o serie de măsuri de epurare ample care au urmat tentativei de lovitură de stat eşuate din Turcia, transmite Reuters.

Cunoscutul comentator şi fost parlamentar Nazli Ilicak se află printre cei pe al căror nume a fost emis un mandat de arestare, potrivit Agerpres.

Autorităţile turce au suspendat, reţinut sau plasat sub anchetă pete 60.000 de militari, poliţişti, judecători, profesori sau funcţionari publici în zilele care au urmat puciului eşuat din 15 iulie.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×