Pariuri sportive

VIDEO / Spectacol TOTAL pe Bernabeu! Ronaldo a ajuns la 13 goluri în Ligă. Chelsea, victorie marca Mourinho

Real Madrid şi Chelsea s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au cîştigat meciurile din returul optimilor de finală. ...
18.03.2014 | 20:54
VIDEO  Spectacol TOTAL pe Bernabeu Ronaldo a ajuns la 13 goluri in Liga Chelsea victorie marca Mourinho

Real Madrid şi Chelsea s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au cîştigat meciurile din returul optimilor de finală. 

Madrilenii s-au impus cu 3-1, prin golurile marcate de Ronaldo, o dublă, şi Morata, respectiv Hoogland. În turul din Germania, madrilenii se impuseseră cu 6-1.

După ce a terminat la egalitate meciul din Turcia, scor 1-1, Chelsea a cîştigat returul de pe Stamford Bridge, scor 2-0, asigurîndu-şi astfel prezenţa în sferturile celei mai importante competiţii intercluburi. Golurile englezilor au fost marcate de Eto’o şi Cahill.

REZUMAT REAL – SCHALKE 3-1

http://youtu.be/42Hd2xLGXLI

REZULTAT CHELSEA – GALATASARAY 2-0

http://youtu.be/a1phZPF8UQc

FINAL! Real Madrid – Schalke 3-1, Chelsea – Galatasaray 2-0

GOOOOOL REAL!!! Morata înscrie cu poarta goală, după ce Ronaldo a trimis un şut în bară şi portarul a fost păcălit.

Loading the player…

Min 74: GOOOOOOOOOL RONALDO!!!!! Portughezul înscrie după o cursă de 35 de metri în colţul scurt al porţii apărate de Fahrmann.

Loading the player…

Min 70: Ronaldo oferă faza serii, alunecînd chiar în momentul şutului.

Loading the player…

Min 63: Real domină partida însă golul întîrzie să apară.

Au început meciurile! Antrenorii nu au făcut nici o schimbare la pauză.

PAUZĂ pe cele două stadione! Real Madrid – Schalke 1-1, Chelsea – Galatasaray 2-0

Min 42: GOOOOOL Chelsea! Cahill a deschis scorul cu un şut puternic din interior, după o respingere greşită a apărării adverse. Chelsea – Galatasaray 2-0.

Loading the player…

Min 31: GOL Schalke! Nemţii egalează după o deviere norocoasă!

Loading the player…

Min 22: GOOOOOOOOL REAL!!! Cristiano Ronaldo deschide scorul cu un şut din interiorul careului.

Loading the player…

Min 14: Prima ocazie de gol a Realului! Sergio Ramos trimite un balon puţin pe lîngă poartă după o frumoasă lovitură de cap.

Min 4: GOOOOOL CHELSEA! Eto’o deschide scorul cu un şut din interiorul careului.

Loading the player…

Min 2: Chelsea are o ocazie bună de a marca, dar Hazard trimite pe lîngă.

Au început meciurile! 

Loading the player…

Fanii lui Galatasaray au vrut să arate ce vor de la jucătorii lor, mai ales că turcii sînt numiţi şi leii.

Loading the player…

ECHIPELE DE START

CHELSEA (4-2-3-1): Cech – Ivanovici, Cahill, Terry, Azpilicueta – Ramires, Lampard – Willian, Oscar, Hazard – Eto’o
GALATASARAY (4-3-1-2): Muslera – Eboue, Semih, Chedjou, Telles – Yekta, Melo, Selcuk – Sneijder – Burak, Didier Drogba

REAL MADRID (4-3-3): Casillas – Nacho, Varane, Ramos, Coentrao – Illarramendi, Alonso, Isco – Jese, Ronaldo, Morata
SCHALKE (4-2-3-1): Fahrmann – Hoogland, Howedes, Matip, Kolasinac – Ayhan, Neustadter – Obasi, Meyer, Draxler – Huntelaar

UPDATE 20:25 / Jucătorii lui Galatasaray au ajuns la Stamford Bridge şi se pregătesc de meci. Didier Drogba a arătat emoţionant la revenirea pe stadionul unde a jucat 6 ani.

drogba

UPDATE 18:43 Avînd în vedere că este un meci fără miză şi că duminică se joacă El Clasico, Carlo Ancelotti a hotărît să odihnească cîţiva titulari. Aşadar, Realul va începe partida cu Schalke cu Nacho, Coentrao, Illarramendi sau Isco pe teren, în timp ce Benzema, Di Maria, Marcelo sau Xabi Alonso vor fi menajaţi.

Conform presei spaniole, Cristiano Ronaldo trebuie să fie şi el menajat, însă portughezul a cerut să joace deoarece vrea să iasă golgheter în Liga Campionilor, dar şi să se apropie de Raul în topul all time. Spaniolul are 71 de goluri, în timp ce Ronaldo a înscris de 61 de ori în cea mai puternică competiţie intercluburi.

UPDATE 16:06 / Cele două meciuri din această seară vor stabili încă două sfertfinaliste.

Echipele probabile:

Chelsea (4-2-3-1): Cech – Ivanovici, Cahill, Terry, Azpilicueta – Mikel, Ramires – Willian, Oscar, Hazard – Eto’o
Galatasaray (4-3-1-2): Muslera – Eboue, Balta, Chedjou, Telles – Kurtulus, Inan, Melo- Sneijder – Drogba, Yilmaz
Real Madrid (4-3-3): Casillas – Nacho, Ramos, Varane, Coentrao – Isco, Illarramendi, Modric – Jese, Morata, Ronaldo
Schalke (4-2-3-1): Fahrmann – Howedes, Matip, Santana, Kolasinac – Boateng, Neustadter – Obasi, Meyer, Draxler – Huntelaar

În această seară se vor mai decide încă două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Una, Real Madrid, este deja ca şi calificată în faza următoare a competiţiei după 6-1 cu Schalke în Germania. Celelalte două echipe aflate în luptă directă, Chelsea şi Galatasaray, vor avea un meci ceva mai echilibrat după 1-1 în Turcia.

Pînă şi Jose Mourinho crede că partida cu Galatasaray va fi una strînsă: ”În meciul tur, o echipă a jucat mai bine în prima repriză, iar cealaltă echipă a avut evoluţii mai bune în repriza secundă. Şi de aceată dată va fi un meci echilibrat. Galatasaray are nişte jucători incredibili ca Drogba şi Sneijder. Didier a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui Chelsea. Wesley este, poate, cel mai bun număr 10 din lume!”, a declarat Jose Mourinho la conferinţa de presă de dinaintea meciului. Portughezul are doi jucători incerţi înainte de întîlnirea cu Galatasaray. David Luiz şi Ashley Cole n-au jucat în ultimele două meciuri, fiind accidentaţi. De partea cealaltă, Roberto Mancini nu se va putea baza pe Yilmaz, Zan şi Colak, toţi accidentaţi.

2,20 este cota pentru ”X pauză”

chelsea galatasaray

Schalke nu mai are nici un gram de speranţă. A fost bătută cu 6-1 de Real la Gelsenkirchen şi nici măcar jucătorii şi antrenorii nu mai cred în calificare. Cert este că Jens Keller, tehnicianul nemţilor, vrea ca echipa lui să iasă cu fruntea sus din Liga Campionilor. Ar putea realiza acest lucru, întrucît Carlo Ancelotti va menaja cîţiva jucători, însă nu şi pe Cristiano Ronaldo, care va juca încă din primul minut. În schimb, nu-l va folosi pe Benzema. Francezul a suferit o accidentare uşoară şi nu are rost să fie forţat cu Schalke. ”Vom face mai multe schimbări deoarece unii jucători sînt obosiţi”, a spus tehnicianul italian al galacticilor.

1,52 este cota pentru ”ambele marcheză”

real