Nicio categorie

Mandzukic e cu gândul la finala CM 2018! ”Vom fi ca leii”

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 12.07.2018 | 11:49
Atacantul croat Mario Mandzukic e cu gândul la finala CM 2018, după victoria din meciul cu Anglia

Eroul echipei naționale a Croației în semifinala cu Anglia, Mario Mandzukic, e deja cu gândul la finala CM 2018. Atacantul de la Juventus Torino consideră că jucătorii croați au realizat un miracol prin calificarea în ultimul act al turneului final din Rusia.

”Eu cred că încă nu suntem conştienţi de ce s-a întâmplat. Am reuşit o performanţă pe care doar marii jucători o pot reuşi. Am jucat cu inima! Toată lumea ne-a susţinut. Este un miracol, e incredibil. Numai echipele mari pot face asta, să revină după ce au fost conduse în faţa unei formații ca Anglia. Am fost ca leii şi vom fi la fel şi în finală”, a declarat Mandzukic, conform ESPN.

Atacantul croat Mario Mandzukic e cu gândul la finala CM 2018, după victoria din meciul cu Anglia
Atacantul croat Mario Mandzukic e cu gândul la finala CM 2018, după victoria din meciul cu Anglia

Rakitic a jucat cu febră pentru calificarea în finala CM 2018

Mijlocașul Ivan Rakitic, unul dintre cei mai buni jucători croați la CM 2018, a dezvăluit că a avut febră înaintea meciului cu Anglia, decisiv pentru calificarea în finală: ”Am avut febră de aproape 39 de grade. Stăteam în pat și încercam să găsesc puterea să joc acest meci. Dacă era nevoie, jucam și într-un picior”.

Croaţia s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala unui Campionat Mondial după victoria obţinută cu 2-1, după prelungiri în faţa Angliei. Ivan Perisic şi Mario Mandzukic au marcat golurile micuţiei naţionalei şi au scos lumea pe străzile din Zagreb.

Franţa – Croaţia este finala Campionatului Mondial 2018. Meciul se va juca duminică, de la ora 18:00, pe stadionul “Lujniki” din Moscova, unde croaţii au eliminat Anglia în semifinală. Europenii îşi asigură, în aceste condiţii, al patrulea trofeu consecutiv în cea mai importantă competiţie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!