News

Maneaua PSD care s-a viralizat în câteva minute! Versurile care au înconjurat internetul

12.05.2019 | 14:51
Nicolae Guță a făcut maneaua PSD Sursa Foto: Hepta

Maneaua dedicată PSD a devenit virală în doar câteva de minute! În apropierea alegerilor europarlamentare, în plină campanie electorală, Nicolae Guță s-a gândit să îndemne lumea la vot, către un singur partid, printr-o…manea. Versurile sunt total neașteptate!

Maneaua dedicată PSD! “Hai, române, hai, hai, la urne”

Partidele politice recurg la nenumărate metode pentru a-i atrage pe cetățeni de partea lor la alegeri. Dat fiind faptul că alegerile europarlamentare se apropie cu pași repezi, iar campania electorală este în plină desfășurare, o altă idee trăznită a venit din partea unui susținător al partidului. Nimeni nu a știut până acum că Nicolae Guță este un susținător al vreunei părți politice, mai ales interesat să convingă alți cetățeni să iasă la vot. Cunoscutul manelist a lansat o piesă specială pentru PSD.

„Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultați-mă ce spun, PSD-u-i cel mai bun”, spune acesta la începutul videoclipului. În câteva cadre ce pot fi observate în videoclip apare chiar și o secție de vot, numai că la perete este un steag în culorile roșu-albastru-roșu, al Rusiei. Pe parcursului cântecului sunt difuzate imagini de la miting, unde o mare de susținători PSD îi scandează numele liderului și se bucură de vederea lui, iar, în încheiere, pot fi văzute afișe cu emblema PSD care are sloganul pe tricolor: „Patrioți în Europa – România merită mai mult!”

Nicolae Guță a făcut o manea pentru PSD
Nicolae Guță a făcut o manea dedicată PSD
Sursa Foto: Youtube

Maneaua PSD:

„De vrei gustul fericirii,
Ștampilează trandafirii.
Când e cald fierul se bate.
Dacă vrei prosperitate.
Refren:
Hai, române, hai, hai, la urne
Dacă vrei viața mai bună
Votează cu-ncredere
Liviu Dragnea – PSD
Hei, hei, PSD, PSD
Arde flacăra în torță,
PSD-ul e o forță.
Marțienii de-ar veni,
Și tot nu ne pot opri.
Noi suntem așii puterii
Și noi vrem binele țării.
De toți românii ne pasă,
Ne vrem tinerii acasă!