Manechinul mort, favorita unui important om de fotbal

Surpriza uriasa! Modelul care si-a pierdut viata intr-un mod inexplicabil, in urma cu doua seri, era o apropiata a omului de fotbal, Giovani Becali, chiar favorita lui, dupa ce sotia a vrut sa...
18.12.2014 | 14:29
Manechinul mort favorita unui important om de fotbal

Surpriza uriasa! Modelul care si-a pierdut viata intr-un mod inexplicabil, in urma cu doua seri, era o apropiata a omului de fotbal, Giovani Becali, chiar favorita lui, dupa ce sotia a vrut sa divorteze de el prima data.

1

Anca Roventa a fost gasita moarta in apartamentul ei din sectorul 6, lasand in urma foarte multe semne de intrebare. Manechina era destul de rezervata cu viata sa privata si nu se stiau prea multe lucruri despre ea, in ciuda faptului ca avea o cariera internationala in lumea modei.

2

Acum insa, la scurt timp de la decesul ei, au iesit la iveala amanunte amoroase incredibile. Surse din preajma fetei sustin ca modelul avea o viata tumultuoasa, plina de secrete, dezamagiri si… alcool.

3

“Ana era de multa vreme favorita lui Giovani Becali, era in cercul lui de prieteni si nu se dezlipea niciodata de fostul impresar. De cand nevasta lui ii intentase divort, Roventa aparea la bratul lui Becali si toata lumea vorbea despre ei, mai ales ca si situatia materiala a domnisoarei se schimbase peste noapte, avea bani multi, calatorea in strainatate, se imbraca numai in haine scumpe si mergea cu masini de fite. De la arestarea lui Giovani insa, nu isi mai gasea busola. Dezamagita ca afaceristul urma sa stea la inchisoare ani buni, ea a cazut intr-o depresie. Ii era greu sa accepte situatia si probabil sa se intoarca la viata de dinainte de Becali”, au spus persoane din anturajul modelului pentru WOWbiz.ro.

4

sursa: wowbiz.ro