News

Manelistul Costel Biju, amenințări cu blesteme și farmece pentru un polițist după ce a fost amendat că nu purta mască. Video

09.08.2020 | 12:28
Manelistul Costel Biju amenintari cu blesteme si farmece pentru un politist dupa ce a fost amendat ca nu purta masca Video
Manelistul Costel Biju, amenințări cu blesteme și farmece pentru un polițist după ce a fost amendat că nu purta mască. Video
ADVERTISEMENT

Manelistul Costel Biju a fost filmat în timp ce profera amenințări și blesteme la adresa unui polițist care l-a amendat pentru că nu purta mască.

Cântărețul de muzică lăutărească i-a transmis polițistului că mama lui face farmece și că trebuie ”să se pregătească în 15 zile”.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc pe 27 iulie și a fost filmat, iar duminică aceste imagini extreme de grave au apărut pe internet.

Costel Biju, amenințări cu blesteme și farmece pentru un polițist

Poliția din România are probleme tot mai mari în încercarea de a stabili ordinea și de a aplica legea. După multiplele scandaluri cu lumea interlopă, un alt incident destul de grav a apărut în spațiul public.

ADVERTISEMENT

La finele lunii trecute, Costel Biju, un cunoscut interpret de manele, a fost surprins în timp ce amenința cu blesteme un polițist din comuna Păulești! Întâmplarea a avut loc în momentul în care manelistul se îndrepta către București, scrie Libertatea.

Manelistul i-a transmis direct polițistului că mama lui face farmece și că trebuie să aibă grijă pentru ceea ce va urma.

ADVERTISEMENT

Mi-ai dat amendă? Pregătește-te în 15 zile, mama e d-aia care face farmece, ai să vezi”, îi transmite manelistul polițistului în timp ce acesta din urmă îi oferă procesul verbal al sancțiunii.

Imediat, ca să-l intimideze și mai mult pe organul din Poliție, manelistul își întreabă un prieten: ”Ce s-a întâmplat, mă, cu gaborul ăla care și-a luat permisul? Să moară familia ta!”.

ADVERTISEMENT

Amendă de 1.800 de lei pentru Biju

Pentru amenințările și jignirile aduse agentului Costel Biju a plătit, pe lângă amenda inițială de 800 de lei, încă 1.000 de lei deja luată.

”Pentru abaterile constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, și cu 800 de lei, conform articolului 2 din Legea 61/1991, pentru expresii jignitoare adresate colegului nostru”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT