Devis Mangia a făcut anunţul! Când va juca Gardoş la Craiova

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
14/03/2018, 20:20
Devis Mangia a făcut anunţul! Când va juca Gardoş la Craiova

Devis Mangia nu se gândeşte să schimbe prea curând defenisva echipei sale, prin urmare Florin Gardoş mai are de aşteptat până când italianul va apela la serviciile sale. Antrenorul de la Universitatea Craiova a vorbit şi despre duelul cu Viitorul Constanţa, din etapa a doua a Ligii 1, din play-off:

”Probabil, nu voi schimba în linia defensivă. În acest moment, linia defensivă funcţionează bine. De obicei, decid să schimb ceva pentru că vreau să manageriez o anumită situaţie, dar acum nu este cazul. Dar mai avem un antrenament mâine, vom vedea după.

“Trebuie să îl complimentez”

Este un meci foarte dificil, Viitorul este o echipă care joacă fotbal bun, cu antrenor pentru mine excelent. Este o echipă cu o idee clară despre fotbal, cu jucători foarte tineri, dar care joacă un fotbal foarte bun. Şi cred că trebuie să îl complimentez pe Gică Hagi, pentru că, dacă te gândeşti la cei mai buni tineri jucători din România, cred că 80-90% dintre ei joacă sau s-au format la Academia lui”, a spus Devis Mangia.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×