Devis Mangia a făcut anunţul! Când va juca Gardoş la Craiova

universitatea craiova, liga 1, florin gardos,d evis mangia

Florin Gardoş a ajuns la Universitatea Craiova în această iarnă, dar încă nu a debutat pentru olteni. Devis Mangia a vorbit despre situaţia fundaşului.

Devis Mangia nu se gândeşte să schimbe prea curând defenisva echipei sale, prin urmare Florin Gardoş mai are de aşteptat până când italianul va apela la serviciile sale. Antrenorul de la Universitatea Craiova a vorbit şi despre duelul cu Viitorul Constanţa, din etapa a doua a Ligii 1, din play-off:

”Probabil, nu voi schimba în linia defensivă. În acest moment, linia defensivă funcţionează bine. De obicei, decid să schimb ceva pentru că vreau să manageriez o anumită situaţie, dar acum nu este cazul. Dar mai avem un antrenament mâine, vom vedea după.

"Trebuie să îl complimentez"

Este un meci foarte dificil, Viitorul este o echipă care joacă fotbal bun, cu antrenor pentru mine excelent. Este o echipă cu o idee clară despre fotbal, cu jucători foarte tineri, dar care joacă un fotbal foarte bun. Şi cred că trebuie să îl complimentez pe Gică Hagi, pentru că, dacă te gândeşti la cei mai buni tineri jucători din România, cred că 80-90% dintre ei joacă sau s-au format la Academia lui", a spus Devis Mangia.