Dică, ajutor din Liga 1 pentru Lazio! Mangia dezvăluie secretele italienilor

Carmen Badulescu    Mirela Apostol   
in Fotbal intern
15/02/2018, 08:56
Dică, ajutor din Liga 1 pentru Lazio! Mangia dezvăluie secretele italienilor

Singurul antrenor italian din Liga 1 Betano dezvăluie cum joacă de obicei Lazio Roma, echipă pe care vicecampioana României o întâlneşte în şaisprezecimile Europa League. ”Da, de obicei joacă cu trei fundaşi (n.r. – Lazio). Aici nu este ceva obişinuit, ştiu acest lucru. Dar au ideea lor de joc. Evoluează în această formulă. Aduc mulţi jucători la mijlocul tereului, între linii, să găsească soluţii între linii. Dar au un atacant bun. Un atacant uriaş, zic eu. Nu ştiu dacă va juca mâine, dar Ciro Immobile e…

Când am ajuns la echipa naţională, primul lucru pe care l-am făcut a fost să spun că acela e atacantul pe care îl vreau, deoareace antrenorul care era înainte schimba foarte des atacantul. Pentru mine există doar Ciro, de la începutul campaniei de calificare şi până în finala Campionatului European. Pentru mine este un fotbalist foarte bun.

“Totul depinde de psihic, nu doar de talent”

Este un atacant foarte bun, repet. Lazio are jucători foarte buni. Milinkovic-Savic este unul dinte cei mai buni mijlocaşi.

Pe unul dintre jucători voi îl ştiţi mai bine. E vorba de Ştefan Radu. Au fundaşi centrali foarte buni. Pentru mine, De Vrij este cel mai bun. Parolo, un jucător cu experienţă. Luis Alberto, care a făcut un sezon extraordinar. E evident, Lazio are o echipă foarte bună, dar repet, meciul este deschis, cred eu. Uneori totul depinde doar de psihic, nu de talentul individual”, a declarat Devis Mangia.

Partida FCSB – Lazio Roma va avea loc astăzi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Dragoş Nedelcu, fundaş la FCSB: “Qaka este închizător, la concurenţă cu Pintilii”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.