Dică, ajutor din Liga 1 pentru Lazio! Mangia dezvăluie secretele italienilor

fcsb-lazio, universitatea craiova, nicolae dica, devis mangia

Nicolae Dică primeşte sfaturi de la rivalul din campionat, Devis Mangia, inainte de FCSB - Lazio, din Europa League.

Singurul antrenor italian din Liga 1 Betano dezvăluie cum joacă de obicei Lazio Roma, echipă pe care vicecampioana României o întâlneşte în şaisprezecimile Europa League. ”Da, de obicei joacă cu trei fundaşi (n.r. - Lazio). Aici nu este ceva obişinuit, ştiu acest lucru. Dar au ideea lor de joc. Evoluează în această formulă. Aduc mulţi jucători la mijlocul tereului, între linii, să găsească soluţii între linii. Dar au un atacant bun. Un atacant uriaş, zic eu. Nu ştiu dacă va juca mâine, dar Ciro Immobile e...

Când am ajuns la echipa naţională, primul lucru pe care l-am făcut a fost să spun că acela e atacantul pe care îl vreau, deoareace antrenorul care era înainte schimba foarte des atacantul. Pentru mine există doar Ciro, de la începutul campaniei de calificare şi până în finala Campionatului European. Pentru mine este un fotbalist foarte bun.

"Totul depinde de psihic, nu doar de talent"

Este un atacant foarte bun, repet. Lazio are jucători foarte buni. Milinkovic-Savic este unul dinte cei mai buni mijlocaşi.

Pe unul dintre jucători voi îl ştiţi mai bine. E vorba de Ştefan Radu. Au fundaşi centrali foarte buni. Pentru mine, De Vrij este cel mai bun. Parolo, un jucător cu experienţă. Luis Alberto, care a făcut un sezon extraordinar. E evident, Lazio are o echipă foarte bună, dar repet, meciul este deschis, cred eu. Uneori totul depinde doar de psihic, nu de talentul individual”, a declarat Devis Mangia.

Partida FCSB - Lazio Roma va avea loc astăzi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.