Mangia aproape de o analiză în limba română! ”Mistake of fundaș central”

Traian Terzian   
în Casa Pariurilor Liga 1
05/05/2018, 23:24
Mangia aproape de o analiză în limba română! ”Mistake of fundaș central”
Devis Mangia a vorbit în limba engleză după meciul CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, dar a băpgat și cuvinte în italiană și română

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, aproape de o analiză în limba română după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj scor 0-1, din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Betano.

”Este important că echipa a jucat bine și cred am făcut un meci în care meritam un alt rezultat. Din păcate nu avem noroc la penalty-uri. Este o greșeală tehnică, nu îmi cert jucătorii. Discut cu ei doar când este vorba de tactică. Un penalty se poate rata. Mistake of fundaș central”, a spus tehnicianul italian la un post de televiziune.

Mangia a vorbit în engleză și a adăugat cuvinte în italiană și în limba română

”Pentru recuperarea mentală a jucătorilor era bun un rezultat de egalitate, deoarece miercuri ne așteaptă un joc important. Primul pe listă să bată 11 metri era Mitriță, dar îl schimbasem deja. Există o listă, dar de obicei bate jucătorul care se simte cel mai bine în acel moment. Nu consider că nu am avut consistență în ofensivă. Am avut o posesie bună, dar am avut probleme la centrări. Nu mă gândesc la meciul cu FCSB, deoarece miercuri ne așteaptă un joc dificil cu FC Botoșani în Cupa României”, a mai afirmat Mangia în analiza meciului de mla Cluj.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, şi a revenit pe primul loc în Liga 1 Betano, cu 44 de puncte după opt etape în play-off şi un meci în plus faţă de FCSB (43 de puncte).

Închide ×