Sport

Mangia, atac frontal la conducere! Italianul solicită transferuri

21.07.2018 | 19:34
ADVERTISEMENT

Mangia, atac frontal la conducere! Antrenorul italian al Craiovei nu a mai rezistat și a solicitat imediat transferuri la echipă. Totul s-a petrecut la ultima conferință de presă a oltenilor. Tehnicianul nu a primit prea bine varianta ca Bancu să devină al patrulea jucător pe care îl pierde în această vară. PSV Eindhoven oferă nu mai puțin de 2,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului și conducerea Craiovei este aproape să bată palma cu gruparea batavă.

Alţi trei jucători au mai plecat de la Craiova în această pauză competiţională. Echipa a rămas fără Screciu, Băluţă şi Gustavo, fotbalişti care au avut un cuvânt greu de spus pe teren în sezonul precedent. Aproximativ 5 milioane de euro au încasat şefii pentru cei trei jucători. Banii însă nu l-au încântat prea mult pe Devis Mangia. Antrenorul italian s-a săturat să rămână fără jucători importanţi şi solicită transferuri de urgenţă conducerii.

ADVERTISEMENT

Mangia, atac frontal la conducere!

Mangia a precizat că formația lui are nevoie de întăriri pentru a putea spera la ceva în noul sezon, în condițiile în care șefii nu o dată au vorbit despre lupta la titlu.

”Va fi un meci dificil, împotriva unei echipe care a evoluat în play-off în sezonul trecut. Acum nu e momentul să vorbim dacă suntem mai buni sau nu decât în sezonul trecut. Şi sezonul trecut a fost la fel. Toată lumea a spus că a fost vândut Ivan, acum echipa nu mai e aşa bună. Ar fi normal să completăm echipa, pentru că pe unele posturi nu avem doi jucători. O echipă care se luptă la campionat are nevoie de doi jucători buni pe acelaşi post”, a declarat Devis Mangia la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

De remarcat că CS U Craiova debutează în noul sezon al Ligii 1 Betano contra echipei Poli Iaşi. Partida are loc luni, de la 21:00, pe terenul oltenilor.

3 este locul pe care a încheiat sezonul trecut U Craiova